In clipa in care te-ai pupat cu altul, era clar ca nu-l mai iubesti absolut deloc, fiindca o femeie indragostita nu ar accepta asa ceva nici in ruptul capului (ti-ai risca viata numai sa nu fii atinsa de alt barbat). Asa ca treci mai departe si uita-l.
Cum adica s-a despartit de tine dintr o prostie? erai cu altul, ce vroiai sa faca sa te lase sa iti bati joc de el asa pe fata? bine ti a facut.
Nu ai inteles. s-a despartit de mine inainte sa se intample chestia asta. Iar eu m-am pupat cu altul doar ca sa-l fac gelos. sa vada ca m-a pierdut.
Ai ales cea mai prosta metoda, da chiar cea mai proasta. Nici nu ai idee ce nasol a fost pentru el sa vada ce a vazut.
Păi de ce florile cucului te pupai cu altul daca tu il iubesti pe George? Daca te iubea si el ...clar l-ai dezamagit poti sa zici Adio George.
Daca te suna sa vada ce faci si isi face griji pentru tine inseamna ca e dispus sa te ierte, incearca sa ii explici de ce ai facut ce ai facut, dar daca tu chiar il iubeai nu puteai avea vreun motiv sa saruti alt baiat.
Chiar daca pentru tine pare ca e o prostie poate pentru el era important.
Mah si ce daca? Asta e, greseala a fost facuta, l-ai pierdut.Incearca sa il uiti.Pe bune acum, daca toti ar fi ca mine, nu ar mai exista suferinta din dragoste.Adica si eu ma indragostesc, iubesc, dar daca ne despartim, caut altul.Adica daca stai suparata rezolvi ceva? NU.Doar ca pierzi niste momente din viata pe care le-ai fi putut trai fericita.In plus, cu toate ca imi pare rau, dupa o despartire, nici nu am timp sa stau suparata, sunt prea ocupata sa imi traiesc viata!
Citeste articolul de aici..cred ca asta cauti: http://specialromania.com/
Incearca sa te bagi in vorba cu el, sa depanati amintiri, sa-si aduca aminte ce frumos a fost... si poate o sa fiti iar impreuna.