Buna! Vreau sa incep prin ati raspunde la intrebare. Nu este rau ca nu ai sarutat nicio fata, ai doar 14 ani si tot timpul din lume.ah, si inca ceva! Nu trebuie sa faci niciodata ce fac ceilalti doar pentru "a fi in pas cu moda".
Intotdeauna este mai usor sa vorbesti din fata calculatorului, sa faci complimente. De obicei, in fata calculatorului, oamenii se arata asa cum si.ar dori ei sa fie, nu prea isi expun defectele. Poate acesta e motivul pentru care esti mai complimentat online.
Ca sa scapi putin de timiditate, poate ca ar trebui sa incerci sa socializezi mai intai cu fete care nu iti plac atat de mult, iti va fi mai usor.iar cand vei intalni o fata pe care o placi, lasa.te purtat de val si daca simti ca vrei sa o saruti, sarut.o, nu e mare filosofie.
) nu stiu daca sa-l fac public.dar sa stii ca sunt dragut, si pe facebook n-am putut intra de 3 zile deoarece eu sunt in vacanta in Spania si mi s-a blocat ca "v-ati conectat dintr-o locatie neobisnuita si vrem sa stim daca tu ai fost cel care s-a conectat sau ti-a fost spart contul", si ca sa vetifice ca-s eu cu adevarat imi zice sa-mi scriu data nasterii si o scriu, apoi cand dau pe "continue" nu se mai intampla nimic... Iar daca las pagina in bara mult timp, apoi cand intru imi apare o eroare cum ca site-ul nu este disponibil. si nu mai stiu ce sa fac. Acum am incercat sa-mi schimb parola. poate merge dar imi trebuie sa ma conectez la yahoo si acolo se intampla acelasi lucru si e blocat numai ca imi scrie in spaniola..si nu inteleg nimic. FUCK THAT. Ma poate ajuta cineva in privinta asta?
Https://www.facebook.com/dariusalex.ciocan?fref=photo, imi retrag cuvintele, nu sunt dragut, am fata dr tractorist :))
Remusopen întreabă: