Nu ti-as recomanda sa incerci experimentul. Frenul (ata) isi are rolul sau si nu te va deranja deloc in viata sexuala.Marea majoritate a barbatilor traiesc si ajung sa moara cu frenul putin intins/alungit insa intact. ""Dezvirginarea"" masculina nu se realizeaza prin ruperea frenului asa cum isi inchipuie multi adolescenti. Ruperea fenului si infectarea locului ti-ar putea provoca suferinte inutile. Multa sanatate.
Ai putea ca fata?! :O. Nu stiu ce sa zic, se rupe destul de greu, nici prin contact sexual nu se rupe din prima ( doar foarte rar ) dar daca s-a rupt, asta e Nici nu vreau sa-mi imaginez cat i-ai dat in cap de a ajuns sa ti se rupa.
Sa inteleg ca esti un baiat mai mic in varsta sau mai mare,dar neinformat!
Nu e o problema,am avut si eu dorinta asta de a o rupe la un moment dat cateva zile, dar nu e ok!
In primul rand la ce ajuta? Adica nu te avantajeaza cu nimic, poate o sa arate si mai inestetic. (penisul nu e chiar cel mai frumos organ )) )
Daca ai facut-o din greseala este bine!
Stii de ce? Pentru ca la primul contact sexual nu o sa mai pierzi timp uitandu-te ca s-a rupt, sa cureti si altele!
Nu e o problema daca s-a intamplat accidental, mare chestie!
Daca nu esti in stare sa cureti zona apar probleme si probleme grave!
Funda?
Ti-ai rupt-o?
Am mai auzit de un baiat ca si-a rupt si ca i-a curs un pic sange. Ce mi-a zis ca nu i s-a rupt toata ata.
Daca vrei poti sa imi lasi si un mesaj pe privat.
anonim_4396 întreabă: