Din descrierea ta NU reiese clar/cert daca in aceste ultime 20 de zile de intarziere a menstruatiei fata de data reiesita din calcul, daca ai mai intretinut sau nu contacte sexuale neprotejate. In cazul in care in ultimele 20-23 de zile NU au mai fost intretinute contacte sexuale neprotejate, in acel caz rezultatele celor 2 teste de sarcina efectuate astazi sunt in proportie de peste 98-99% Valabile, Valide si CORECTE, REALE. Starile de rau amintite se pot datora unor afectiuni interne sau sa fie chiar semne care sa apartina simptomelor premenstruale. Multa sanatatE!
Am întreținut sâmbătă și de atunci imi e rău
In urma unui contact sexual unic sau a mai multe contacte sexuale care au fost intretinut/e cu 2-3-4 zile in urma, in mod ABSOLUT SIGUR este 100% IMPOSIBIL sa se produca sau sa apara starile ori simptomele precizate de tine : ''și de vreo 4 zile am niște stari de voma și de rău ff urate?'' Daca aceste manifestari sunt intr-adevar reale si nu doar inchipuite, in acel caz ar trebui sa te prezinti la medicul de familie pentru a fi consultata si a ti se prescrie un tratament adecvat. Sanatate!