| Marianamry a întrebat:

e posibil sa fiu însărcinată dacă mi-au ieșit doua teste negative ( unul făcut după masa iar unul seara) dar ciclul îmi întârzie de 20 de zile și de vreo 4 zile am niște stari de voma și de rău ff urate? Dau fundița!

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Din descrierea ta NU reiese clar/cert daca in aceste ultime 20 de zile de intarziere a menstruatiei fata de data reiesita din calcul, daca ai mai intretinut sau nu contacte sexuale neprotejate. In cazul in care in ultimele 20-23 de zile NU au mai fost intretinute contacte sexuale neprotejate, in acel caz rezultatele celor 2 teste de sarcina efectuate astazi sunt in proportie de peste 98-99% Valabile, Valide si CORECTE, REALE. Starile de rau amintite se pot datora unor afectiuni interne sau sa fie chiar semne care sa apartina simptomelor premenstruale. Multa sanatatE!

| Marianamry explică (pentru corbulalbrosu):

Am întreținut sâmbătă și de atunci imi e rău

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Marianamry):

In urma unui contact sexual unic sau a mai multe contacte sexuale care au fost intretinut/e cu 2-3-4 zile in urma, in mod ABSOLUT SIGUR este 100% IMPOSIBIL sa se produca sau sa apara starile ori simptomele precizate de tine : ''și de vreo 4 zile am niște stari de voma și de rău ff urate?'' Daca aceste manifestari sunt intr-adevar reale si nu doar inchipuite, in acel caz ar trebui sa te prezinti la medicul de familie pentru a fi consultata si a ti se prescrie un tratament adecvat. Sanatate!

| Emanuela23 a răspuns:

Pai dupa cat timp ai facut testul de sarcina?

| Marianamry explică:

Unul ieri și unul la o sapt după întârziere