Cred ca prietenul prietenului tau tine la tine.te place in mod sigur.Actualul prieten da semne din cate spui tu ca nu te place sau ca nu te mai place ca la inceput. Poate s-a plictisit de tine sau are pe altcineva si nu vrea sa iti spuna.Acest lucru cred ca se observa in comportamentul sau.Din cate vad, asa cum povestessti despre prietenul iubitului tau, as spune ca ti se pare simpatic sau chiar ca il placi.Eu cred ca acest baiat e cel mai potrivit pentru tine.Tot ce trebuie sa faci e sa te uiti in adancul sufletului tai si sa iei o decizie.Bafta
Mey,dar tu pari deja indragostita de acel prieten.Si el la fel.
Gandeste-te ca mai vrei sa stai langa actualul, si daca raspunsul e nu, stii ce ai de facut.
Eu zic sa-l parasesti pe actualul. Se vede ca nu simte nimic pentru tine, poate vrea doar o aventura. Celalalt mi se pare ok, se comporta bine cu tine si eu zic ca te place.
Eu zic sa-l parasesti pe actualul. Se vede ca nu simte nimic pentru tine, poate vrea doar o aventura. Celalalt mi se pare ok, se comporta bine cu tine si eu zic ca te place.
Eu cred ca actualul sta cu tine doar de vazul lumii si cel potrivit pentru tine este prietenul actualului. Deoarece el iti face cadouri aveti multe chesti in comun si spun sa te despatri de actual si sa incepi o relatie cu prietenul actualului. Fundita?
noi traim in lume ca sa ne gasim telul si sa fim fericiti, cred ca problema asta trebuie discutata cu actualul prieten, nu uita! tu a-i fost imptreuna cu actualul timp de 5 ani, e si normal ca relatia voastra si sentimentele sa nu ma fie ca la inceput, dar asta nu inseamna ca nu poti sa schimbi aceasa situatie... sti cum se zice "e prea frumos sa fie adevarat ", deci e ceva la mijloc, ce fata nu ar vrea un baiat grijuliu, dar totusi asta e doar asa o perioada, nu poti sa dai cu piciorul asa pur si simplu in cei 5 ani, gandeste-te cum era cu actualul la inceput, incearca sa te gandesti bine la situatia asta sa nu faci vreo prostie succes, (totul depinde de tine )
Intra tu prima in incercarea de a afla care este cel mai potrivit pentru tine.sarutal pe actualul, vezi ce senzatie ai, apoi sarutal si pe celalalt.asa poti afla care este cel mai potrivit pentru tine.multi atrag doar cu priviri si vorbe, insa nu multi simt in adancul sufletului ceea ce, poate celalalt simte pentru tine. spor la sarutat si da-mi un raspuns cu rezultatul
Intreaba-l pe actualul ce vrea de la tine...
intreaba-l daca s-a plictisit d tine
dar nu cred ca ar fi o solutie buna sa-l parasesti pe actualul...
adica mna poate si tu esti de vine pentru starea lui...
totusi e pacat sa dai cu picioru la o relatie de 5 ani...nu?
dar mna...vezi tu