anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

e un subiect putin mai delicat dar vreau sa ma linistesc.
In septembrie mi s-a inceput menstruația si atunci eram in tara, m-am intalnit cu prietenul meu dupa 8 luni de relatie la distanta. si l am lasat sa mi puna mana jos. si a bagat degetul in vagin. am simtit o mica durere dar nu mult.
Si eu stiind ca de la un deget efectiv nu poti sa iti rupi himenul nu am dat atentie. am 18 ani si sunt virgina si panica mea e ca. am incercat sa imi bag degetul in vagin si a intrat fara probleme..si nu am de unde sa stiu daca e sau nu. eram in timpul menstruației si sangele oricum curge. contact sexual nu am avut. dar la problema cu himenul vreau sa stiu daca mai am himen sau nu.
Tin sa mentionez ca sunt sportiva si ma ocup de 5 ani cu sportul. poate si asta poate avea vreo legatura.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Existenta himenului mai mult sau mai putin lezat/afectat/rupt sau lipsa completa a himenului, se poate constata doar prin observatia/vizualizarea directa a zonei vulvo-vaginale. In cazul in care masturbarea ''pasaricii'' tale prin acea ''degetica'' a fost mai neatenta din cauza excitatiei extreme sau chiar mai brutala, pielita/membrana himenala s-ar putea sa se fi produs chiar si o deteriorare intr-o oarecare masura mai ales ca masturbarea a fost insotita si de o sangerare. Chiar si in cazul in care s-a produs deflorarea ''pasaricii'' tale ai ramas in continuare virgina. Lezarea, deteriorarea si/sau ruperea prin masturbare sau chiar si accidental a HIMENULUI se numeste DEFLORARE si nu este sinonima cu dezvirginarea. Acest proces denumit DEFLORARE se poate produce numai strict printr-o actiune de natura fizica, in urma careia se produce lezarea himenului si astfel rezulta si ramane o urma vizibila, palpabila. Trebuie cunoscut faptul ca deflorarea se poate produce din diverse motive care sa nu aiba absolut nici-o legatura cu activitatea sexuala. In functie de grosimea, constitutia si elasticitatea pielitei din care este constituit himenul, acesta se poate leza/crapa/rupe in deseori si in momentul in care fetitele practica anumite sporturi care necesita efectuarea de miscari ample de deschidere/indepartare a picioarelor, asa cum se intampla la balet, in gimnastica, la catarare/escalada, dans sportiv, ciclism, sau urcarea unei pante abrupte, etc.etc. Multa sanatate!

| Necunoscut112 a răspuns:

Linişte-te că himen nu mai ai, cel mai probabil.

| sweetangels a răspuns:

Tu esti cea din poza?!

Răspuns utilizator avertizat