| cnv a întrebat:

E vorba despre o fata, ma place, dar este foarte rusinoasa si nu prea a avut prieteni si imi tot zice ca ii este frica de primul sarut.Am incercat sa o conving ca nu are motiv sa ii fie frica dar fara succes.
P. S. Am 16 anibig grin

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Si tu de ce o lasi sa vorbeasca?
Inchide-i gura cu un sarut!

5 răspunsuri:
| MyChemicalRomance a răspuns:

Pai nu trebuie sa o intrebi "Fa... vrei sa te sarut" laughing sau cum o intrebi tu. Actioneaza pur si simplu, ia-o in brate, puneti capul pe umarul ei (asa va face si ea) spune-i lucruri dragute, apoi pup-o pe obraz...si coboara din ce in ce mai injos pana ajungi unde vrei. Ai grija sa fie romantic si usor primul sarut ca altfel se va speria, si nu vei mai avea parte de al 2-lea cu ea.
Bafta:*

| Marya6329 a răspuns:

Trebuie sa ii spui ca oricum o data o sa se intample, si este doar un sarut, nu doarebig grin Sau sarut'o pur si simplu sau cand sunteti fata in fata apropiete incet de ea ot mai incet si o sa se lase...doar este doar un sarut, succes!

| Aly_2611 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea incepe cu un pupic pe obraz apoi da-i unul si pe gura incearca sa nu fie prea apasat si ince5t incet ea isi va face curaj si veti avea si un sarut dar exact cum a spus si @ greece 12 fa tu primul pas chiar daca pe moment ea va parea suparata ii va placea oricum odata si odata se va intampla
succes

| degette_1911 a răspuns:

laughing Spune-i sa treaca pe la pitesti, rezolvam problema tongue

| vi2968 a răspuns:

Nustiu mai scoate si tu la un restaurant, sau chiar la o plimbare sh incercatzi si voi s va apropiati si spoonei ca o sa se intiple odata si odat si nu poate trai mereu cu frica, fa-ti si tu curaj mereu baietu trebuie s faca primul pas. Dacatzi place da-mi pangluca