Ca raman prieteni si ca nu vrea sa fie impreuna cu el la acel sens. Si gata1 Cu cat mai direct cu atat mai usor si cu atat mai mult timp pentru el sa se recupereze. Daca i-o spune intr-un fel in care sa nu il supere trebuie sa il ia usor, iar el ar putea intelege ca ii da sanse cu asta. Deci, sa-i spuna verde in fata ce si cum!
Soryy de mate )) sper ca ai inteles ceva
Din pacete. n-am inteles nimic am pierdut de pe la jumate si n-am mai citit.
Daca fata nu place baiatu, cum sa zica nu fara sa il supere
A. Si inca ceva.E cam grava treaba ca Y o intrebat-o pe X de cateva ori si nu a raspuns si nu ar vrea sa-l mai tina mult pe jar. Astept raspunsurile voastre
Eu am citit tot...ei bine,si eu ca verisoara ta am fost in aceeasi poveste,eu am fost cu el,l-am cam ranit,dar ea trebuie sa ii spuna ca ii este drag ca un prieten,dar doar atat stiu el va suferi la inceput,dar dupa un timp o sa ii treaca, asa sunt baietii, unii
Off la ce mate e intrebare sigur multa lume o sa priceapa dar uite o ideesa ii spuna ca poate peste 1 an 2 asa ii da sperante si uita la un moment dat
X e abia clasa a 6 iar y a 7 inca cite poveste de aiestea vor mai fi, daca nu-i place lasa sa-i spuna ''nu'' ca daca o sa-i spuna ''da''oricum nu cred sa se primeasca ceva la ei daca ea nu-l iubeste...si pina la urma oricum el isi va da seama daca ea va continua sa-l faca sa astepte
oOoRobyoOo întreabă: