| Giulia97Anna a întrebat:

Ei bine am pus acum ceva timp o intrebare in care va ceream sfatul.Pt. ca este un baiat dragut in liceu si voiam sa ma bag in seama cu el.Ei bine i-am dat cerere,a acceptat si dupa cam o luna si un pic(acum cateva zile),am vorbit cu el, desigur era o prietena acasa la mine ca de altfel nu vorbeam, ea mi-a spus sa-l bag in seama.De vorbit nu am vorbit cine stie ce, off.Va las conversatia mea cu el si voi sa va dati cu parerea,dar va rog fara bataie de joc,sau sa radeti de mine, etc. buna
Eu:Buna
Eu:ce faci?
El:Bine.tu?
Eu:Bine, stau cu o prietena
El:I-auzi..bravo :d
Eu: laughing
Dar tu ma cunosti?
:d
El:Nu
Eu: Aha, eu te cunosc, invatam la acelasi liceu.
El:I-auzi.
E bine ca ma cunosti.
Eu:da
El: :d
Eu:Tu ai 18 ani, nu?
Elbig grina.
Eu:Multi inainte!
El:Multumesc
La fel.
Eu: mersi :
Eu :Bn mai vorbim papa
El :Ciao

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mai mult de o discuție virtuală, nu este nimic!
Pa, pa.

| neutrino a răspuns:

Fara intentia de a te jigni, conversatia este de nivel "pisicute" si orice comentariu este de prisos pentru aceasta sectiune. Uiti in primul rand ca esti fata. In rest nu mai conteaza.

| Giulia97Anna explică (pentru neutrino):

Nu inteleg ce vrei sa zici? Si cum adica uit ca sunt fata?!

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns:

E al tau. tine bine de el.

| Riko_Richardo_1982 a răspuns:

Cam putin,nu crezi?
Ce stii,are prietena,place pe cineva?
M-ai baga-l in seama,intra in conversatie cu el,da-i semne ca il placi,o fata nu e refuzata ca un baiat,e greu sa refuzi o fata frumoasa care-ti cere prietenia, nu? Insista cu el, baietilor le este rusine, crede-ma, stiu.

| Giulia97Anna explică (pentru Riko_Richardo_1982):

Nu,nu are prietena stiu sigur.Problema mea este ca sunt timida si consider ca nu sunt frumoasa, pentru. ca in ziua de azi daca nu esti frumoasa nu ai succes in viata. Uite iti arat si o poza cu mine http://fc05.deviantart.net/......6ucvfi.jpg

| Riko_Richardo_1982 a răspuns (pentru Giulia97Anna):

Nu esti urata, eu te cosider frumusica, nu este mereu bine sa fii timida, incearca sa-i vorbesti macar.

Stiu ca nu este bine sa fiu timida, dar asa sunt de cand eram micuta, insa nici chiar asa, nu stiu cum sa-ti zic.Eu cu cat am inaintat in ani eram mai timida, cauza nici eu nu o stiu, numai zic ca am in familie multe cazuri de timiditate, chiar mama mea a fost si ea timida.

Tu ma consideri frumusica, dar el nu prea cred. sad

| Maskeried a răspuns:

Patetica conversatie, daca ma intrebi pe mine. El era mai dispus sa comunice. Nu fi timida si intra in tot felul de discutii (nu te intinde cu subiectele) si asa o sa-l cuceresti. Succes.

| Giulia97Anna explică (pentru Maskeried):

Mersi ca imi urezi succes, dar simt cum el nu prea vrea sa vorbeasca cu mine, il plictisesc sad