| Andreeaioana33 a întrebat:

El s-a despartit de mine acum o luna fiindca faceam niste greseli minore. Am incercat sa trag de el nu a mers, am incercat sa ii atrag atentia l-am indepartat si mai rau. Vreau sa ii demonstrez ca am schimbat lucrurile acelea. O data la 2 zile trebuie sa merg la ai lui acasa din anumite motive personale. Ce ar trebui sa fac, sa mai merg, sa merg mai rar, cum ar trebui sa ma comport, sa ii mai scriu ce sa fac?

Dau funda

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ce să cauți la ai lui dacă sunteți despărțiți că nu pricep?

| DeyCj a răspuns:

El nu mai este interesat de tine, iar chestia aia cu greşelile minore şi cu atrasul atenţiei ce l-a făcut să se îndepărteze şi mai mult de tine au fost doar pretexte ca să-ţi deie ţie liber şi s-o ia pe alta de care el e interesat.
Cu vizitele la părinţii lui... recomand să le răreşti şi apoi să nu mai existe că no acum nu mai nici o treabă cu el, implicit nici cu familia lui.

| Violleta2022 a răspuns:

Nimeni nu se desparte de iubituls au iubta lui, din greseli minore.
Este evident o greseala majora, care a dus la ruptura relatiei, dar nu vrei tu sa o constientizezi.
din pacate, cand ai facut ceva atat de grav, nu mai poti trage de om sau inevnta minciuni ca sa-l raeduci langa tine.
Nu-ti pot da decat un sfat: cauta-ti altul, dar de data asta invata din greselile anterioare si evita sa le mai repeti.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să îi promiți că de acum o să îi faci doar greșeli majore, să simtă și el, că și-a găsit în fine beleaua, care face om din el. Nu îi mai da atâta importanță, invită-l la un suc, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, și trece.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Daca s-a despartit asta este.
Daca tu crezi ca mai este sansa sa te impaci cu el, atunci poti sa mergi si sa faci tot ce vrei pentru acest lucru.

Si cel mai important ar trebui sa vorbesti serios cu el despre asta, sa stabiliti intcotro o sa va indreptati amandoi.

Bafta!

| Sofer a răspuns:

Cu ce i-ai greșit de s-a despărțit de tine?

| Crackman a răspuns:

Nu mai alerga după cineva ce fuge de tine?

| Nyarlathotep a răspuns:

Care erau acele greseli "minore"? Poate erau greseli minore sau poate nu erau atat de minore pe cat crezi? Care au fost alea?

| Anonimmaaa888890 a răspuns:

Atata timp cat el s-a despartit de tine, inseamna ca nu-l mai intereseaza, asa ca nu vred ca ar trebui sa-ti mai pese nici tie de el.