| SpeșălGirl a întrebat:

Eram la scoală si asteptam sa ies din scoală la poarta pentru ca gardianul nu ne lasă.Mie îmi place de un băiat mai mare însă el nu stie asta.Cat asteptam a venit si el însă gardianul ii lasa pe ceilalti sa iasa înaintea mea.Cum stăteam asa, băiatul respectiv a spus:"O iau eu, vine cu mine" adica m-a luat cu el ca sa iesim impreuna. Dupa ce a spus asta s-a uitat la mine si a zambit.Eu am acceptat si când am iesit mi-am dat seama ca îmi uitasem banii in clasa si i-am spus, eu voiam sa îmi iau o cafea.A zis repede ca îmi ia el si dupa am stat cu el la o scara cu mai multi.Cand a plecat m-a salutat.Sa il ciupesc pe Facebook? Credeti ca înseamnă ceva toate astea? Eu zis ca da, pana la urma daca nu îl atrageam deloc nu ii pasa de mine si nu îmi plătea cafeaua.

Răspuns Câştigător
| SorayaYG a răspuns:

In mod evident e interesat de tine si ti-a aratat asta ^^. Acum e randul tau sa faci o miscare, baga-te fata pe ellaughing

3 răspunsuri:
| Sfatosul2012 a răspuns:

Da zic sa l ciupesti. Sau mai bine ii spui un helau pe facebook.

| SSJGohan3 a răspuns:

Pai asculta ceea ce crezi, si eu zic ca este interesat de tinewinking

| Teodora_Gabriela_1985 a răspuns:

Ciupeste-l sau trimite-i un emoticon pe fb. Sau daca nu trimite-i un mesaj gen ''laughing))'' sau altceva si dupa ii spui ca nu era pentru el si poate incepe el o conversatie, dar vezi sa fie on cand ii trimiti mesajul!winking sper ca te-am ajutat.