| LoveInTheAir123 a întrebat:

Buna,TPU.
Eram la zilele orasului, eu cu prietena mea.Si inca doi.
Stateam ascultam muzica, Si era "un baiat" mai infata...
Eu l-am vazut si am vrut sa-i cer numarul de telefon [Nu il cunosteam laughing]Asa mi-a venit.
Si s-a nimerit sa ne intalnim cu o prietena mai veche. Si, unu dintre prietenii mei.era iubitul ei.(Denis)
Si eu ma plimbam cu ei,si Denis i-a spus ca am vazut unu inalt,slab,cu blugi suflecati si tenesi. >:.Si ca am vrut sa-i cer numarul'.
Si ea a spus: "Daa? E Sergiu verisor cu mine!
La care eu, Daa?! Gen maderfucker face.
Eram cu tati, Prietena veche si Denis iubitu eu, La magazin si m-a intrebat ce sa-i cumapram unei nepoate, chiar atunci
a intrat in magazin. Eram in spatele lui tati si el era in spate.Si prietena, versoara lui ne-a facut cunostiinta. Am stat vreo 40 de secunde
Mana-n mana.M-a strigat tati M-a intrebat daca vreau ceva.Si i-am dat drumul. laughing
El a cumparat baterii. Si am iesit.Eu am luat-o in alta parte si el in alta.
Prietena lui Denis.A plecat,am plecat si noi catre masina sa plecam acasa.
Eu cu Denis plecam, mergem in contunuare, mergem.Si el venea din sensul opus.S-a uitat lung la mine.Eu nu m-am uitat la el.El s-a uitat.Eu m-am prefacut ca nu
il vad.Dar eu ma uitam cu coada ochiului la el. laughing
Si s-a uitat lung la mine.si Eu cu Denis am continuat drumul.Si el venit dupa noi.era in spatele nostru.
si cand a vazut ca ma urc in masina a luat-o in alta parte si s-a dus.Nustiu ce sa spun. Oare simte vreo atractie, sau? :o Multumesc!

3 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Sa mor daca am inteles ceva

| SkyPilot a răspuns:

Probabil ca este atras de tine. Ai putea incerca sa te pui la punct cu Limba Romana inainte de a vorbi cu el, ca s-ar putea sa-i treaca atractia happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca da.
In orice caz, nu il cunosti si nu ai de unde sa stii comportamentul lui cand place pe cineva.
Profita ca e verisorul prietenei tale si vedeti-va mai des, vorbiti mai mult si pana la urma vei vedea.
Bafta happy