Da ajuta si normal ca vei putea ramane insarcinate. Ce a auzit prietena ta e doar un zvon cu scopul de a opri fetele din a face sex, la fel cum la baieti li se zice ca daca se masturbeaza orbesc.
Buna. Nu este adevarat ca nu vei mai putea face copii, este o mare prostie. Și da, ajuta, însă nu de capul tau, la recomandarea ginecologului.
Intr-adevar sunt sanse sa ramai infertila pe viata, dar asta depinde strict de cum raspudne corpul tau, la efectele negative ale acestor droguri, care iti afectaeza organismul.
La fel de bine la unele femei poate produce: chisturi ovariene, fibroame, cancere mamare sau cancere uterine.
Un anticonceptional este un drog sintetic, care actioneaza direct asupra hormonilor tai si-i modifica, iar in timp, pe perioade lungi de vreme, pot deja modifica foarte multe in corpul uman, mai ales daca ai mosteniri genetice in familie, cu cancere, probleme endocrine sau hormonale.
Un anticonceptional regleaza menstruatia atat vreme cat il iei, dupa ce renunti la el, menstruatia va veni tot cand vrea ea, fiindca este impotriva naturii corpului tau, care are setata menstruatai pe "neregulat".
Ai pierdut din prima daca numești anticoncepționale droguri.nu am întâlnit pe nimeni care să rămână infertil și să aibă probleme de sănătate atât de grave cum spui. Mătușa mea a luat timp de 14; ani ai tot a rămas
Tocmai ce doctorul mi-a spus că nu poți face cancer de la asta zic sa te mai informezi nițel
Tocmai, ca stiu foarte bine ce vorbesc, avand cea mai buna prietena a mea opearta de cancer mamar, dupa ce o viata de luat anticonceptionale, si medicul din occident care a operat-o, a spus ca acesta poate fii din cauza anticonceptionalelor.