Nu, un pariu este un pariu si daca l-a pus, il duce pana la capat ca sa-l castige!
Uita de sentimente pentru el, oricum, in situatia in care ai si aflat de pariu, mi se pare dezgustatoare o relatie cu un baiat care se deda la asemenea nemernicii ca sa seduca o fata, pe care, apropo, o considera proasta, daca a pus pariu pe capul ei si deja a sedus-o.
Deci, cu asemenea baieti nici nu ar trebui sa vorbesti, cel mai niemrit, ar fi sa-i dai 2 palme peste ochi si sa nu-i mai vorbesti vreodata!
Nu se stie sigur daca te place cu adevarat sau numa pentru pariu, cred ca nici el nu isi da seama.De ce trebuie sa te limitezi la acest baiat?> chiar asa special e? vei cunoaste unul si mai simpatic pe viitor...sunt sigura
Buna
Aceeasi situatie am avut o si eu acum cateva saptamani. Aveam senzatie ca e un pariu.
Eram langa el si cand a vnt alt baiat mi-a zjs sa l pup, sa l iau de mana. si zambea la el cand era cu mine.
Cateva zile mai tarziu a zis ca nu are rost ca nu vrea o relatie...
Depinde de la caz la caz. Cand prinzi momentul intreaba l daca simte/te place. Barem sa stii o treba. Te am pupat
Si ai aflat in cele din urma care a fost motivul pentru care au pus un astfel de pariu? Sau de ce te-au ales tocmai pe tine pentru asta?