Iubirea nu are pret si orice sacrificiu facut in numele ei nu poate fi prea mare.
Nu cred ca am inteles prea corect intrebarea insa daca ai de ales in a fi cu o persoana insa aceasta pune conditia ca tu sa renunti la ceva anume cred ca trebuie sa alegi persoana.
acum depinde, daca e doar un capriciun de-al ei, ar trebui sa o faci sa inteleaga ca nu e bine ca te constrange la a renunta parti din tine doar pentru ca ea vrea.
daca este vorba de un viciu mai periculos cred ca macar ar trebui sa incerci sa te abtii din al alimenta si sa ii ceri sa te sustina.
daca este ceva care dansa crede ca sta in calea relatiei voastre insa tu nu, cauta o cale de mijloc, impaca si capra si varza cum se zice
Poti face compromisuri.Cel mai firesc este insa ca aceste compromisuri, sa vina din partea amandurora.Dar daca persoana respectiva te iubeste si tu pe el/ea, ai putea renunta la anumite lucruri, daca nu exista cale de mijloc.Trebuie sa lasi si de la tine,ca sa fie totul bine, iar de multe ori barbatii, stiu de ce ne pun pe noi ca sa renuntam la anumite chestii, chiar nu ne sunt folositoare, iar cu timpul le dam dreptate.
Pandemic întreabă: