Da, sigur numai poate ea de tine. gandeste-te bine la proverbul "apara-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma apar singur". sora mea era impreuna cu unu de 7 luni si la fel avea o prietena buna care tot la fel se baga cand era vorba de ei si nu stiu ce si la un moment dat sora mea a zis -2ma da asta se cam intalneste cu ea, aia ne da sfaturi, unde ma duc eu cu prietenul vine si ea" si a vorbit odata cu prietenul despre asta si el nu si nu ca nu-i adevarat si aia incontinuare se dadea la el si sora mea la un oment dat s-a saturat si i-a zis ca ar fi bine sa se desparta si dupa 2 zile era impreuna cu aia la care sora mea i-a zis odata "eram sigura ca ai sa faci asa" si a inceput sa fie numai suparata. dupa alte 2 zile s-au despartit aia si el vroia din nou sa fie cu sora mea dar i-a zis gata. aia era genul de prietena malefica. sunt fete care vor sa desparta cupluri pentru a demonstra ele ca sunt frumoase, atragatoare etc. nu-ti doresc sa ti se intample la fel si tie asa ca ai grija mare cu prietena aia. ca sa ti-o descriu pe prietena lu sora mea: era una care radea incontinuu ca proasta de orice spuneai, iti zambea, avea o privire de ingeras insa era cam curvistina si e rusoaica.
Ii placea de mai mult timp. stiu ca iti place de el si te inteleg insa singura solutie este sa te faci indiferenta, sa-l uiti si ai sa vezi ca poate la un moment dat o sa se intoarca la tine. prietena ta este o jigodie (scuze ca zic dar din ce-mi spui eu asta deduc) pe care nu o poti numi prietena. iti sugerez sa numai ai de-a face cu ea si sa numai vorbesti cu ea, iar cu prietenul vezi ce ai sa faci insa nu-l vad sa tina la tine. daca tinea la tine nu facea faze din-astea. numai fi naiva si da-i dracu pe toti daca-si bat joc de tine.
Prietenul meu imi spune cand vb prin mesaje cu ea si mai si pastreaza conversatia in caz daca vreau sa vad ce o vorbit iar cand se intalnesc in oras, de ex acum 2 zile s'au intalnit la un magazin(el, ea si inca o prietena)si mi-o dat mesaj ca prietena mea si presupusa mea prietena sunt la magazinul x si spre surprinderea mea presupusa mea prietena l'o intrebat "si ce ati facut pana la urma?"(eu si prietenul meu am avut o mica cearta iar el s-a suparat pe mine si eu i'am spus "prietenei" mele ca suntem certati)si cand am vorbit cu ea nu mi-o zis despre faprul ca s'au intalnit in oras nici de faptul ca lo' intrebat ce l'o intrebat iar chestia asta pot sa spun ca o fost ultima picatura din pahar pentru ca de fiecare data cand m-am certat cu pr ea a2a zi afla si imi tinea morala cel putin o jum de ora dar am zis sa o las in pace ca oricum vb singura ca eu ma uitam la tv [stiu ca eram nesimtita dar ma enerva]
Nu erai nesimtita si eu as fi facut la fel. de ce nu i-ai spus sa nu se mai bage in relatia voastra? tu ai putea deschide odata subiectul asta cu prietenul tau? "nu ti se pare ca lu x ii place de tine si chiar daca e prietena mea isi cam bate joc de mine? daca vrei du-te la ea si lasa-ma!". fii mai dura, ai grija ca prietenul de-acum observa ca tu esti geloasa si isi poate da aere de vedeta. nu ceda ca dupa o sa-si bata joc si el de tine. eu in locul lui nici numai vroiam sa mai aud de aia insa din cate spui tu tine legatura cu ea. si spune-i totusi la prietenul tau sa nu i se mai planga ei despre tine ca asta e gest cam de jigodie, asa fac barbatii insurati la amante: se duc la ele si se plang de cat de a dracu este nevasta
Am povestit cu el si i'am spus ca, cred ca la "prietena" mea incepe sa ii placa de tine si o zis ca lui nu ii place de ea si ca ii place de mine si daca eram nervoasa(cand am aflat ca prietena mea m'a mintit in legatura cu ce mi-o zis m-am enervat)din cauza ei sa ma linistesc ca nu are rost si i'am mai spus sa vada ce vorbeste cu ea sa nu ii mai spuna nimic legat de noi...am intrebat'o ca dc imi tot tine discursuri asa lungi iar raspunsu de fiecare data era ca tine la noi si ca nu vrea nici unu sa sufera... acum la ultimul discurs mi-a spus ca daca nu stiu cum sa ma descurc cu relatia mai bine ma despart de el ca el tine la mine si mai bine suferim acum decat sa suferim mai mult mai tarziu si mi-a zis foarte clar "stiu ca iti place de el si ca o sa suferi daca te desparti dar mai bine va despartiti acum si suferi acum mai putin"(eu si prietenul suntem de aproape 5 luni impreuna)
Acum o sa ti'o descriu si eu pe ea:pana anul trecut nu o avut nici un prieten, cand vroiam sa vorbesc cu ea sa ma descarc ea ma asculat si imi dadea sfaturi, vorbeam despre orice, este mai pesimista(eu sunt foarte optimista si mereu zambesc si asa o faceam sa nu se mai gandeasca la ce o supara)si este cam tocilara, este o fire destul de sociabila care spune adevarul in fata fie ca iti place fie nu...cam asa este ea sau mai bine zis era....mersi de ajutor:*
Da, sigur numai poate ea de tine. gandeste-te bine la proverbul "apara-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma apar singur". sora mea era impreuna cu unu de 7 luni si la fel avea o prietena buna care tot la fel se baga cand era vorba de ei si nu stiu ce si la un moment dat sora mea a zis -2ma da asta se cam intalneste cu ea, aia ne da sfaturi, unde ma duc eu cu prietenul vine si ea" si a vorbit odata cu prietenul despre asta si el nu si nu ca nu-i adevarat si aia incontinuare se dadea la el si sora mea la un oment dat s-a saturat si i-a zis ca ar fi bine sa se desparta si dupa 2 zile era impreuna cu aia la care sora mea i-a zis odata "eram sigura ca ai sa faci asa" si a inceput sa fie numai suparata. dupa alte 2 zile s-au despartit aia si el vroia din nou sa fie cu sora mea dar i-a zis gata. aia era genul de prietena malefica. sunt fete care vor sa desparta cupluri pentru a demonstra ele ca sunt frumoase, atragatoare etc. nu-ti doresc sa ti se intample la fel si tie asa ca ai grija mare cu prietena aia. ca sa ti-o descriu pe prietena lu sora mea: era una care radea incontinuu ca proasta de orice spuneai, iti zambea, avea o privire de ingeras insa era cam curvistina si e rusoaica.
Cred ca ii place de mai mult timp! Daca chiar iti place baiatul si el pe tine, spune-i cat mai des ca il iubesti sa nu inceapa sa o creada! Ahhhh, si prietena ta nu cred ca-ti mai e prietena...
Parerea mea: ea nu iti e prietena, odata ce face asa ceva. Iti este o simpla cunostinta cu care probabil ai petrecut si momente frumoase. Dar problema este urmatoarea: daca vorbeste cu el prin mesaje si te minte atunci cand aflii si o intrebi ce a vorbit cu el, iti ascunde clar ceva. Asta ar putea insemna 2 lucruri: 1. il place pe prietenul tau. 2. pun ceva la cale... De obicei este prima varianta, asa ca sfatul meu este sa vorbesti cu prietenul tau, sa ii spui ca nu te incanta faptul ca vorbeste cu ea prin mesaje, iar daca continua, este probabil sa o place si el pe ea. Cat despre ea. sa nu ai prea mare incredere in ce zice si in ce face. S-a dovedit deja a fi o prietena falsa.