anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este o fata si este indragostita de mine si eu de ea. dar ea mai tare. am fost cu niste prieteni, prietene intr-un Club si n-am invitato la dans. acum nu stiu ce sa fac, imi dati voi niste idee? Funda ))

Răspuns Câştigător
| amoramor a răspuns:

Ideal ar fi sa iesiti doar voi doi, fara gasca, vezi cum decurg lucrurile si in cel mai bun moment, trebuie sa iti dai seama singur de el, o saruti.

3 răspunsuri:
| Dia007 a răspuns:

Gasca este grupul de oameni cu care de obicei iesi sa te distrezi happy. In primul rand, inainte sa o prezinti grupului tau, trebuie sa te intalnesti cu ea, sa va cunoasteti, sa vedeti ce va leaga si ce nu, sa vedeti daca va potriviti apoi sa o prezinti grupului de prieteni. Probabil ca ei deja stiu ca tu o placi, ceea ce e bine, deci ramane sa te intalnesti cu ea si sa o cunosti.
Eu spun sa treci pentru nesiguranta si sa mergi la ea si sa o inviti la o plimbare sau la un suc in oras si sa vorbiti (de la subiecte gen filme ce va plac, muzica ce o ascultati, locurile pe care le frecventati, cartile pe care le cititi, actorii preferati sau altele, dezvolti tu pe parcurs). De aici, din intalniri iti vei da seama de felul in care ea este si daca intr-adevar o placi asa cum simti acum. Conversatia, comunicarea sta de obicei temelie/baza unei relatii si trebuie sa pui accent pe acest lucru. Dupa ce ai facut acest pas, urmareste si ce ii place ei si incearca sa ii faci pe plac, dar in acelasi timp sa nu te neglijezi nici pe tine happy cum sa faci sa faci acele lcruri ce iti plac si tie? Pai prin simpla invitatie a fetei in diferite locuri (Cluburi, parcuri, magazine, cafenele, parcuri) sau facand diferite activitati, poti face si ce ii place ei si ce iti place tie happy frumos ar fi sa aveti multe lucruri in comun.
Iti doresc succes si multa incredere. Multe vin de la sine, sincer. Trebuie doar sa faci primul pas ca apoi va fi simplu.
Aveti grija de voi!

| diana22 a răspuns:

Ce sa faci? invit-o la un suc si restul vine de la sine

| ZuuZyYyYyZ a răspuns:

Pai... zii direct oh go on nu-i asa? eu tot asa am facut si mi-o mers :X bft