| Affda a întrebat:

este o siituatiie destul de delicata...Scoala a inceput,si eu sunt genul care se dedica bagari in seama happy, mai ales cand vine vorba de baieti big grin (adiica niciodata nu am fost refuzata cand a venit vorba de un baiat)! Acum cateva zile am pus ochii pe un baiat dar faza e ca nu prea stiu cum sa ma bag in seama cu el...Si chiar daca suntem in aceeiasi scoala el sta intr-un corp diferit de scoala,si mereu sta pe banca doar cu colegi lui! Am vorbit foarte putin de ziua unui baiat,adiica acum 5, 6 lunii! Si chiar cred ca doresc sa ne imprieten cine stie ce poate fi pe viitor un sfat ceva :-s? Si vreau sa mentionez ca nu vreau vorbim pe internet! S-au sa par ca imi place de el! In special ca nieni nu stie! PEntru ca in cine sa mai ai increde in zilele de azii?! IDEI DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Deci tu vrei doar sa fi prietena cu el, pai ar trebui sa aveti vreun prieten in comun ca, sa poti interveni in grupul lui

6 răspunsuri:
| Tmcn a răspuns:

Să te bagi în seamă ştii, dar gramatică nu. În primul rând învaţă să scrii. În al doilea, tu ştii că îl placi, sau măcar recunoşti faţă de tine însăţi? Că nu vrei să ştie şi alţii e partea a doua, dar realizezi că dacă te bagi în seamă, indiferent cu ce pretexte o să îşi dea seama şi el şi alţii?

| Affda explică (pentru Tmcn):

E complicat happy! Oricum toate lumea gresestewinking!

| ionutzicamariuca24 a răspuns:

Daca stii ce ii place (muzica, sport, haine, accesorii..etc.) adu vorba despre unu dintre aceste lucruri cand este prin preajama ta...

tu cati ani ai?

| Affda explică (pentru ionutzicamariuca24):

Pai faza e ca nu sta!

| ionut2331 a răspuns:

Pai daca il placi de ce nu ai vrea sa afle?

| Affda explică (pentru ionut2331):

Pentru ca daca afla, isi pierde interesul! Ca na "e proasta aia care este moarta dupa mine" si vreau mai intai sa fiu sigur ca-l cunosc happy, inainte de a fii cu cineva!