| pyxye a întrebat:

este pentru prima data cand va cer ajutorul, eu stau intr-un sat si anul acesta am examenul de admitere, langa acest sat este un orasel unde face liceul iubitul meu cu care sunt impreuna de 1 an jumatate el vrea sa vin acolo, ca si mine de altfel, dar parintii mei nu vor am incercat in fel si chip sa ii conving ei zic ca vor un liceu bun pentru mine, si mai stiu si de pr meu si mi-au zis ca ma duc sa invat nu sa chiulesc peuntru un baiat, si mai ales sa auda vorbe ca ne sarutam prin liceu, desii astea nu s-ar intampla, iar iubitul meu cand a auzit s-a suparat si mi-a zis ca daca nu vin acolo nu v-a mai putea fii cu mine pentru ca el credeca o relatie la distanta n-ar merge si ii este teama ca il voi parasii pentru altul, desii il iubesc enorm si asa zice si el, nu stiu ce sa ii fac sa nu mai gandeasca asa imi zice ca daca ma duc acolo il voi pierde, si am ajuns sa fiu extrem de sensibila si plang din orice si fara sa vreau si nu mai dorm nici noaptea, ce sa fac va rog ajutati-ma sunt distrusa multumesc :+ funda happy

5 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Spune-le parintilor tai ca asta te va face fericita, fericirea ta conteaza? Daca nu iti place te poti transfera ete na. Sa-ti dea o sansa, sa vada ca inveti ca te descurci si va fi totul ok! Arata-le ca esti responsabila insa a grija si de iubitelul tau.Daca nu iti vor da aceasta sansa, spune-i iubitului tau ca il iubesti insa aceasta decizie de a alege liceul nu iti apartine tie si nu poti lua tu aceasta hotarare.Poate ar trebui ca parintii tai sa-l cunoasta sa prinda incredere in el, ca sa te lasewinking Daca il cunosteau si le recomanda liceul, avea grija de tine etc etc era posibil sa te lase. Poate parintii tai nu vor sa te lase sa stai in internat sau sa faci naveta pentru ca este obositor. Discuta cu ei insa nu fi prea insistenta, spune-le ce i de gand si mai bine le-ai face cunsotiinta cu prietenul tau.Bafta!

| DeeaMarry a răspuns:

Vai ce ditamai distanta ar fi intre voi! chatterbox
Eu si prietenul meu ne vedem doar o data la doua saptamani si in vacante pentru ca suntem la 300km distanta unul de celalalt. De ce?! Pentru ca el e la facultate. A mers acolo sa faca o facultate calumea, nu doar sa se plimbe! Si eu il inteleg, ii respect decizia, ba sunt chiar mandra de el ca nu e precum toti cei de aici, sa fac o facultate in nu stiu ce oras prapadit, doar pentru diploma.
Parintii tai ai dreptate. Cine stie despre ce orasel si ce liceu e vorba...
Liceul se alege dupa capacitatile intelectuale ale copilului, nu dupa prietenii sau iubitii dintr-un anumit liceu.
'Ii este teama ca il voi parasi pentru altul"chatterbox Da-o dracu' de relatie! Ce incredere are el in tine? Ce bine iti vrea el daca te obliga sa mergi la acelasi liceu cu el, doar pentru gelozia lui bolnava?! E cam egoist iubitul asta al tau. La tine nu se prea gandeste, din cate vad.
Inceteaza cu plansul pentru ca asa nu rezolvi absolut nimic. Mai bine gandeste putin la rece. Facand abstractie de prietenul si de parintii tai, tu unde vrei sa mergi la liceu?
Daca te desparti de prietenul ala al tau dupa ce intrii la liceu?! Nu m-ar mira sa iti faca scene de gelozie si sa vrea sa se desparta de tine!
Du-te unde vrei tu la liceu, nu unde zic ceilalti. Daca te iubeste va accepta, daca nu, poti sa ii zici pa si sa cauti altul mai bun!

| Jenn002 a răspuns:

Am avut un caz asemanator.doar ca eu eram deja la o scoala in oras, iar el zicea sa dau apoi la liceul unde este.in vacanta de vara m-a lasat balta.nu se merita sa te duci undeva doar pentru cineva.o sa iti dai seama de asta dupa ce te va lasa. Tine cont de asta, nu fa o gresealawinking

| anootsa a răspuns:

Incearca sa mai vorbesti cu parintii tai fa-i sa inteleaga ca esti destul de mare incat sa alegi unde sa inveti.Cat despre iubitul tau...te-ai gandit ca chestia cu distanta nu e doar un motiv? relatiile la distanta dureaza, o spun din proprie experienta.Sunt intr-o asemenea relatie de 1 an si 4 luni si nu vorbesc de distanta de 40-100 km ci de 400. Unde e iubire nu conteaza distanta. Discutaa si cu el si fa-l sa inteleaga ca faptul ca te vei duce la alt liceu nu schimba cu nimic ceea c e intre voi.cum a fost distanta pana acum si a-ti trecut peste veti putea sa rezistati si de acum incolo...asta doar daca va iubiti indeajuns de multwinking

| printzutaw a răspuns:

Mei daca te iubeste va ramane si cu tine chiar si daca ie la distanta.inseamna ca nu te iubste si nu are moiv sa se dspaa d tine poate are pe alt cineva