| ribionok a întrebat:

Buna TPU este posibil ca aceasta intrebare sa se fi pus si inaine, dar sunt foarte speriata. Sa va explic ce mi s.a intamplat... an facut sex anal cu iubitul meu de mai multe ori si de asemenea el a bagat dar foarte putin capul in vaginul meu. In niciuna dintre aituatii el nu si-a dat drumul insa eu sunt speriata. Trebuie sa mentionez ca inainte sa facem anal aveam abdomenul mult mai tare decat acum si in unele zile ma doare undeva in staga jos... este ceva grav? Am ramas cumva insarcinata? De ce acum abdomenul meu e mai moale si am dureri in stanga jos? Si mai am o ultima intrebare: cum iti poti da seama daca esti sau nu insarcinata fara sa folosesti testul de sarcina?

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Mama deci nu mai pot cu voi. Ma disperati.
De ce va apucati de sex daca nu aveti habar cu ce se mananca?
De la sexul anal NU ramai insarcinata.
Daca avea lichid pre-seminal sau sperma pe penis cand l-a bagat "foarte putin ", exista risc de sarcina.
Durerile din stanga jos nu au legatura cu sexul anal.
Burta nu cred ca iti e mai moale, ti se pare tie. Poate te-ai ingrasat putin. Poate trebuie sa iti vina.
Esti insarcinata daca nu iti mai vine menstra.

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, probabil ai racit daca simti durere, cel mai bine e sa mergi la medic, lipsa menstruatiei e primul simptom ca ai ramas insarcinata

| ribionok explică (pentru mona):

Deci vrei sa zici ca numai daca imi intarzzie sau chiar nu.mi vine menstuatia ar trebuie sa ma ingrijorez, nu? In rest n-am de ce?

| mona a răspuns (pentru ribionok):

Daca iti intarzie mai mult de o saptamana fa un test de sarcina

| neutrino a răspuns:

Acel "foarte putin" iti poate provoca mari probleme, indiferent de cat de multe ori ati facut sex anal.

| Alcyon a răspuns:

Problema nu e contactul anal, ci acel contact vaginal neprotejat. Nu cred c-ai ramas gravida din atata lucru. Te sfatuiesc insa, ca de-acum sa folosesti prezervativul (mai ales cand faci sex anal; anusul nu-i curat ca vaginul si riscati sa faceti infectii).

| Seepty a răspuns:

Sunt baiat, dar nu am auzit niciodata daca faci sex anal sa ramai insarcinata. Poate e din cauza menstruatiei.

| alexutzaTaa a răspuns:

Da ceare daca iti test de sarcina ce te mananca?
dupa ce il faci il arunci daca esti speriata ca nu vrei sa vada cineva

| ribionok explică:

*situatii
Am uitat sa va spun ca luna trecuta mi.a venit menstruatia cu vreo 3-4 zile mai devreme. Toate acestea au legatura cu sexul anal?

| ribionok explică:

De asemenea luna trecuta mi-a venit menstruatia cu 3 sau 4 zile mai devreme. Toate acestea se au legatura impreuna sau sunt eu paranouca? Va rog raspundeti seriosa, fiindca chiar sunt speriata.