| Chachi913 a întrebat:

Este posibil sa fii insarcinata chiar daca ti-a venit menstruatia? Defiecare data cand am facut-o normal a fost protejat si nu a ejaculat afara. Cand am facut-o anal, nu am folosit prezervativul si a ejaculat afara. Nu a ajuns spera in vagin, chiar deloc. Sunt cam speriata. Menționez ca nu am grețuri si nici stări ciudate cum au gravidele inschimb am apăsat azi dimineața deasupra buricului si se simtea o bataie a inimii sad si nu cred ca era a mea. E posibil sa fie o sarcina? Nu am grețuri, chiar deloc. Funda! :*

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. Poti fi insarcinata daca ai avut o sangerare cam in perioada in care trebuia sa apara menstra (dar nu in ziua exacta).
2. Numai 40% din gravide au greturi si stari ciudate dimineata.
3. Inima copilului o poti simti prin luna a sasea de sarcina, mult dupa ce ti-a crescut clar burta si ai simtit miscarile sale.
5. bataia pe care ai simtit-o este pulsatia propriei tale aorte.

| Alcyon a răspuns:

Mai bine te-ai lasa de sporturi periculoase cum e sexul. Se vede ca nu prea stii ce-i cu tine, si cand o sa dai cu adevarat de belea, cred c-or sa curga multe lacrimi.

| Chachi913 explică:

Am uitat sa mentionez ca nu am avut o sangerarea inainte de menstruatie.

| noname211 a răspuns:

NU, clar nu! in primul rand, nu ai cum sa ramai insarcinata daca sperma nu a ajuns in vagin! iar in al doilea rand bataile inimii nu se simt, doar se vad la eco!