| GinginsHan a întrebat:

Buna TPU. Este sau nu rusinos ca baiat la 17 ani jumate sa nu fi sarutat vreodata vreo fata sau sa fi avut sex? Nu sunt urat sau scund sau handicapat sau orice alt motiv, efectiv nu am avut relatii. Pareri sau orice astept dau 5 funde

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Din perspectiva lumii imorale in care traim e scandalos de rusinos, nu stiu cum mai ai tuleu sa iesi pe steada.Din perspectiva Creatorului El ar fi incantat sa pastrezi totul pentru viitoaea ta sotie.Sotul meu avea 23 de ani cand am devenit prieteni, am fost prima fata pe care a sarutat- o si sunt incantata ca a refuzat toate ofertele anterioare pentru ca a vrut sa pasreze torul pentru sotia lui.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este nimic rușinos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este. Mucoșii găsesc asta drept motiv de râs. Eu aveam 19 când am sărutat prima data pe cineva și am făcut sex.

| Ștefaniq a răspuns:

Este în regulă.

| AndresDarie2000 a răspuns:

Viața sexuală o începi atunci când ești pregătit emoțional și intelectual! Indiferent de vârstă (că ai 18 ani, că ai 22 de ani, fie 30 de ani) dacă nu ești pregătit să o faci, amână momentul și fă atunci când ești cu adevărat pregătit. Nu e o rușine că n-ai făcut-o la 17 ani, la 20 de ani sau mai bătrân! happy

| MiereDeSalcam a răspuns:

Este rușinos, dacă ți-e rușine.

| yhua a răspuns:

Ba ăștia care aveți maxim 20 de ani și puneți întrebări de genul ați fost scăpați in cap la naștere abia deacum încolo ești suficient de mare pentru așa ceva

| EzSimple a răspuns:

Nu