Probabil si-a dat seama ca a facut o greseala ca s-a despartit de tine...stii ca cel mai mult apreciezi o persoana dupa ce o pierzi! Du-te direct la el si spune-i: "Ce ai de gand sa faci? Te-ai despartit de mine si acum imi fac ochi dulci? Nu te juca cu mine, ca nu-ti merge!" sau cam asa ceva! Incearca. Asa am patit si eu si fix asta i-am spus si pana la urma mi-a zis ceea ce am scris eu mai sus ca cel mai mult apreciezi un om dupa ce il pierzi! SUCCES :*
Poate mai are o oare care simpatie pentru tine, dar presupun ca a vrut sa ramaneti prieteni, deci cel mai bine ar fi sa discuti cu el!
Atunci cand o relatie s-a terminat, nu s-a terminat si respectul pentru partener. Este o problema ce tine de educatia fiecaruia.
Te respecta si a vrut sa lase "usa deschisa" pentru alta data. Te-a placut cu POATE te va mai place. Daca el a vrut sa va despartiti, respecta-i decizia si vezi-ti de viata ta. Daca e amabil cu tine, te apuca strechea, daca se poarta indiferent, iar nu e bine, daca te evita, iar nu e bine... ce naiba vrei sa faca?
Eo nu inteleg unele persoane.
Daca ai fost cu cineva, de care te-ai despartit dc nu l-ai saluta? Iti ramane un prieten, iti m-ai amintesti de clipele alea. Mi se pare anormal sa stai cu el cateva 1-2-3 cateva luni si sa treci dupa pe langa el fara sa-l saluti, e lipsa de respect
E posibil sa te placa inca sau e posibil sa o faca pentru a nu te lasa sa il uiti depinde ce caracter are baiatul.
00Andreea008 întreabă: