In primul rand, nu stiu cum ai putea sa faci o gluma proasta si sa-i spui ca tii la el, dar sa zicem. Daca intr-adevar tine la tine si ii place de tine ar trebui sa mentii o oarecare distanta cateva zile, sau cel putin sa fii hard to get. Chestia asta ii innebuneste pe baieti. Asa o sa-l faci sa te placa si daca el e hard to get cand te scoate in oras o sa trebuiasca sa faci tu marele pas si sa-l saruti. Daca reactioneaza sau te saruta inapoi fii sigura ca o sa fie al tau. Altfel e doar un nesimtit ca majoritatea. Nu te grabi sa-ti exprimi sentimele fata de el. Da-i tu hint-ul si o sa se prinda daca e destept si te merita. In legatura cu prietena ta nu stiu ce sa zic. Daca n-a putut sa se combine cu el atunci, degeaba mai incearca dupa ce a primit reject, pentru ca devine penibil sau chiar enervant pentru tip. Sper ca sfatul meu a fost de folos. Succes
Pai zii ca vrei sa fii cu el si discuta cu prietena ta ii explici ca nu o place pe ea ci pe tine si daca intr-adevar este o prietena adevarata te va intelege!
Ai dat o soluție bună.