Pei daca a vazut ca l-ai refuzat normal ca nu te mai suna si nu te mai cauta.
poate ar trebui sa faci tu pasul de data asta.
el a incercat si daca a vazut ca nimic atunci a lasatho balta.
eu spun ca ar trebui de data asta sa il suni tu si sa ii propui sa mergeti la un suc si sa ii zici ca iti pare rau ca l-ai refuzat datile anterioare.
Pai ai putea sa astepti sa te sune din nou, da daca te gandesti tot timpu la el ai putea sa ii dai un semn de viata numai sa vezi ce mai face, poate spune ceva :*
Nu te va mai invita... Daca tu ai fost asa si l-ai refuzat de attea ori el nusi mai calca iar pe orgoliu sa te invite iar ca stie cal vei refuza
Salutare, pai stii cum a mers treaba? El tea tot invitat in oras, chiar de multe ori iar tu iai tot spus ca nu puteai iesi. Cred ca sia creeat o impresie ca pur si simplu nu iti doreai sa esi cu dnsul si s-a dat batut. A hotarit sa nu te mai deranjeze. De unde sa stie el ca e o nentelegere si ca cu adevarat erai ocupata chiar in timpu cind te chema el in oras? Punete tu in locul lui, il inviti tu in oras iar el de fiecare data iti spune ca e ocupat, ca nu poate, cred ca si tu ai gindi la fel, ca persoana intr-un fel mai moale te respinge. Si este o solutie destul de simpla pentru a incepe a comunica cu el din nou si chiar pentru a iesi la un suc. Scriei un measj si spune-i asa, "Salut! de mult timp nu am mai comunicat, mi s-a facut intr-un fel dor de tine Ce mai faci? Cum o mai duci? Imi pare rau ca in timpul cind me chemai in oras eram mereu ocupata, am avut si eu niste treburi care nu prea puteau sa astepte. Sper ca nu te-ai suparat pe mine din cauza aia dar mi se pare ca totusi este ceva. Nu stiu, poate tiai fi creat o impresie ca nu imi doream sa es cu tine la un suc, dar iti spun ca mi-a doresc nespus de mult, miar afce o mare placere Ce zici, vrei sa iesi cu mine zilele astea cind nu vei fi ocupat? Promit ca nu mai intervine nimic de data aceasta! " ii scrii un mesaj cam ca acesta; p daca isi dorea sa iasa cu tine cred ca nu te va respinge. By the way cind veti fi in oras o sai explici inca o data si o sa-i spui cati pare rau, si el va intelege tot sunt sigura ca va fi ok! Te gindesti la el, vaiii nu cumva te-ai indragostit :? spune-ne si noua nu simti fluturasi in stomac? D Bafta;* Sper
Buna
Cred ca cel mai bine ar fi ca tu sa faci al 2-lea pas pentru ca el deja la facut pe primul, te-a invitat in oras, chiar de mai multe ori iar tu nu ai putut merge fa-ti curaj! dai un mesaj si spune-i asa:''hey buna mia parut foarte rau ca nu am putut iesi cu tine la un suc atunci cand mai invitat.Ce zici mai ramane valabila invitatia? daca aceea nu mai este valabila, nu-i nimic, ce zici hai sa iesim la un suc, o plimbare in parc cat de curand m-am gandit ca daca numai dai nici-un semn de viata esti suparat pe mine si daca e asa chiar vreau sa vbim.te pup '' si astepti un mesaj de la el care cu siguranta nu va intarzia sa vina sunt sigura ca te place si a fost putin dezamagit, dar cu siguranta cand va vedea mesajul de la tine va fi din nou cum a fost inainte ca tu sa il refuzi insa eu zic ca nu astepti tot de la el sa te sune, pentru ca nu cred ca o va mai face dai un mesaj cum ti-am zis si totul va fi okte pup si ai grija ce faci
P.S:sa imi zici si mie ce ai facut eventual imi dai un mesaj in privat
Fa tu primul pas si invita-l la suc, iar cand veti fi fata in fata, explica-i de ce nu ai putut sa te intalnesti niciodata cu el.
Dar...te-ai gandit ca poate are o treaba de nu iti poate raspunde si ca nu o face special?
Poate ca el a considerat ca e o scuza ca sa scapi de el si s-a simtit ranit. Eu zic sa ii trimiti un sms sa iti ceri scuze ca nu ai putut veni si ca acum, daca e el disponibil sa va intalniti fiindca poti.
Asa, prinzi doua ocazii: poti sa ii explici situatia (e permis sa mai exagerezi putin dar sa pari credibila, ca sa para mai grav si sa te ierte) si sa ii spui ca il placi, ca nu ai fi vrut tu sa il respingi, ca tii la el si ca nu se poate termina asa.
Aici gresiti voi fetele,cand sunteti invitate refuzati iar apoi scheunati
Iesiti impreuna la o plimbare, conversati pe fb, mess, trimite-i mesaje.
esrarkeş întreabă: