| eusicumine98 a întrebat:

Este un tip de care imi place... Faza e ca ne stim cam de un an si nu vorbim prea mult dar suntem in aceeasi trupa de dans.
Nici nu prea stiu ce sa zic faza e ca nu stiu cum sa ma bag in seama cu el fara sa para prea ciudat. Il plac de mai mult timp (chiar foarte mult) si prin iarna am ascultat sfatul prietenilor de a vorbi cu el. Am vorbit de vreo 2-3 ori doar ca nu era prea activ in conversatie si dupa o zi am vazut ca era impreuna cu o fata. Intre timp, pana acum, a mai fast cam cu unca 2 fete pe langa aia dar ideea e ca nu as avea curaj sa ma bag din nou in seama cu el pentru ca ma gandesc ca poate place deja pe cineva.
Iar fetele cu care a fost erau toate tipul de fata care se machiaza mereu si eleganta care tot timpul sunt "Vai iubita, scuma mea, ce te iubesc" si nu stiu ce la prietenele lor, genul de fata care par o leaca cam piti dar poate ca nu sunt asa si in realitate. Dar eu nu sunt asa... eu sunt doar eu.
Si mai este si o prietena de-a mea care il place si care incearca sa se bage in seama cu el si imi cere mie sfaturi cu ce sa vorbeasca cu el si toate alea si nici nu am cum sa nu o ajut pentru ca este prietena mea si nu stie ca eu il plac dar nici nu ii pot spune pentru ca are gura mare.
I need help! Ce ati face daca ati fi in locul meu?
P.S. Nu dati sfaturi gen "vorbeste cu el" pentru ca e usor de spus dar cand sa o faci nu mai e asa de usor.

6 răspunsuri:
| indragostituspun a răspuns:

Inpingel de la spate.nu renunta incearca si vorbeste cu el

| neutrino a răspuns:

Unei fete ii place de un baiat, baiat care nu prea o baga in seama. Nu mai este nimic de adaugat.

| Azµre a răspuns:

Lasă-ți prietena, barem ea are curajul! Așa tu stai în loc! Mai sunt și alți băieți.

| Ichnat a răspuns:

Daca e genul acela de baiat care se uita dupa "piti" nu dupa fete atunci nu te merita! Sincer sfatul meu este sa il uiti deoarece nu o sa mearga nici-o data relatia intre voi. sad Stiu ca e usor de zis... dar faptele ne definescwinking

| Music4life a răspuns:

Impartiti o trupa de dans, folosestete de asta! Roaga-l sa te ajute la o miscare ( chiar daca tu stii s-o faci ).

Esti sigura ca-l placi pentru ceea ce este el? Din cate ai scris nu prea ai purtat discutii cu el deci nu-i cunosti caracterul, un chip dragut nu poate tine relatia.
Eu spun sa te orientezi spre altcineva. Este riscant, sunt sigura ca intre voi o relatie nu ar merge pentru ca tu esti o tipa simpla iar el imi pare superficial si arogant, s-ar putea daca se cupleaza cu tine s-o faca doar ca sa te foloseasca, apoi va trebui sa impartiti aceeasi sala de dans.
Ai grija de tine, bafta!

| VlntinaAdra a răspuns:

1.Ai putea sa folosesti exact ce ai spus la inceputul intrebarii si anume:dansul.Asta e lucrul care il aveti in comun deocamdata.Te poti apropia mai mult de el rugandu-l sa te ajute la antrenamentele care le faceti sau nu stiu exact acum propune-i un dans nou sa il incercati asa de amuzament in timpul liber si in felul asta poate te aprropii mai mult de el.
2. Daca spui ca prefera "piti" si tu nu esti asa atunci este problema lui ca nu poate sa vada mai departe de aceste "orizonturi" ca sa zic asa!
Incearca sa afli ce ii mai place asa in general... daca iti plac si tie aceleasi lucruri o sa ai ceva sa ii atragi atentia
Dar sfatul meu e sa nu fortezi prea mult lucrurile daca vezi ca nu se leaga nimic.
Pentru ca in fond si la urma urmei nu ai nimic de pierdut!
Bafta!