Sincer, din experienta.
Momentan nu intelege, este practic obsedat dupa tine. [intelegi ce vreau sa spun]
O sa inteleaga ca totul s-a terminat cand isi va face o noua prietena, care ar trebui sa fie cam de varsta lui pentru al putea face sa se maturizeze. Nu intelege acum nimic din ce ii spui, in capul lui sta idea ca "lasa imi fac rau, ori se intoare la mine, ori mor, ca si asa nu mai am pe nimeni" sau ceva de genul. si ca sora va dura ceva pana te va considera, va trebui sa ii treaca aceasta obsesie. App acest lucru cu obsesia poate dura de la 2 la 5-6 saptamani daca chiar te-a ubb. Daca nu de la 2 la 5 zile... ceea ce mi se pare ca nu se ia in calcul. Si daca chiar este obsedat inseamna ca va tine in jur de 2 luni.
Ideea este sa nu ii dai atentie pentru. ca asta ii da impresia ca inca il mai iubesti si vrei sa fii impreuna cu el. Spune-i ca vrei sa te lase un timp sa te gandesti. Nu mai vb cu el o saptamana doua si vezi pe urma daca te mai suna [tu nu il suna, altfel ii va reveni chestia aia cu iubirea] si incearca si u sa meditezi asupra acestui lucru, e bine nu e bine, sunteti certati dintr-o prostie, [sa stii ca daca sa zicem ca iti spune azi ca esti curva, peste doua zile iti da o palma, peste trei zile sigur o sa te ia la bataie] {fundita, alte sfaturi pe PM }
De lasat de fumat nu se lasa ca stiu si am si eu aceeasi problema cu iubitul meu... Nu o sa te mai vada niciodata ca o amica, ci ca pe o fosta si daca inca te iubeste o sa stea mult suparat. Si cam atat ai grija poate ar trebui sa fi iar cu el merita mai :X sin ce zici tu
Ce sa spun nu este bine,,, dar eu cred ca s-a apucat iar de fumat pentru ca v-ati despartit,, iar de durere parerea mea e ca nu a suportat sa stea departe de tine asa ca s-a intors la fosti prieteni care nu-i vor binele...
Spune-i ca friends are forever, lovers are whatever. si ca o relatie intre voi v-ar strica prietenia.