Chiar la un film poti merge cu el daca vrei si mame-i tale ii poti spune ca mergi cu o colega
Nu prea conteaza daca el a fumat... Important este sa nu-si bata joc de tine.
eu spun sa mai astepti
lol... pai in primul rand nu trebuie sa te gandesti ca e neaparat o influenta negativa pentru ca a FUMAT deci analizeaza a fumat [dupa cum ai spus tu] deci asta include faptul ca nu mai fumeaza. Iar apoi de ce sa nu incerci ceva nou a merge la film cu un baiat nu e neaparat o crima , iar mamei tale ii poti spune ca mergi cu o prietena sau colegii. Si sa stii ca nu conteaza asa mult daca fumeaza sau a fumat, iti spun din propria experientA, fostul meu prieten fuma ok bun, am incercat si eu o data... nu mi-a placut deci nu mai vreau => asta nu ar fi o mare problema, doar ca depinde de fiecare poate eu sunt mai "tare" si ma pot abtine, deci incearca
Daca il placi cu adevarat nu conteaza ce spune mata.va ce doresti.
si ce daca o fumat. cred ca toti de aici au fumat macar macar odata. ca n-ai cum sa nu incerci niciodata
deci spune-i si mamei tale adevaru.esti mare ai deciizile tale.prezintal ma intai.tre sa fii curajoasa
sper ca ai invatat cv
Nu ai teme de facut in clasa a 6 a in loc sa iti bati capul cu baietii? eu in clasa a 6 a inca ma uitam la desene animate si coloram