| Anomin37657828 a întrebat:

este vorba despre iubita mea ce credeți ar putea să fie însărcinată? Menstruația i-a întârziat o săptămână, c.m luna trecuta l-a avut pe 8 mai, il are regulat la 29 de zile,are stări de amețeală uneori nu foarte puternice,poftă mare de mâncare,crampe abdominale, grețuri, si la 5 zile de intarziere a facut un test si a iesit pozitiv,a doua liniuta a iesit mai pala decat prima,precizez ca a urmat un tratament de o luna jum cu profecund,ne dorim foarte tare un bebe, are 17 ani ea si eu 22 si sunt cu iubita mea de apr 3 ani de zile si de 2 ani încercam sa facem un copil,intrebarea mea este daca poate face ecografie fara acordul părinților ei, precizez ca nu ține legătură cu ei de 3 ani?
Va mulțumesc ca a-ti citit pana aici,as dori răspunsul unui ginecolog,sau femeilor insarcinate,as vrea sa stiu si ce simptome au avut înainte sa afle de sarcina! Va rog raspunde-ti cat mai repede, suntem foarte nerăbdători!
Va mulțumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este insarcinata... si daca are trimitere de la medicul de familie poate, si nu o sa ai nici o problema odata ce a trecut de 16 ani nu mai pot parinti sa faca plangere decat ea...

3 răspunsuri:
| cevdet a răspuns:

Nu sunt ginecolog, nu sunt femeie insarcinata. Dar ea este. Iar tu, vei avea probleme pentru ca ea este inca minora!

| RedBull69 a răspuns:

Cică de 2 ani de zile vrem bebe i-a crescut si la aia parul la pasarica si la 15 ani -16 ma rog ii trebuie bebe ba nebunule de te gaseste parinti lui aia te mănâncă puscaria
Aa da si da este însărcinată primul simtom e lipsa menstruatiei creste poftei de mâncare adica ca vrea sa mănânce de mai multe ori pe zi cum mănâncă omul normal de 3 ori pe zi max 4 ea mereu ar vrea sa aibă ceva in gura o briosa ceva acolo cumparai fructe daca consuma tutun eu zic ca mai bine sa o lasa din mana ca e pentru bebelusul vostru de baut ar fi ok sa lase deoparte coca cola pepsi te-ai prins ce zic poate sa bea dar ar fi ok sa nu bea doar apa plata ceai sau suc natural cel mai bun sarcina usoara

Răspuns utilizator avertizat