Cati ani aveti, 9? Hai maxim 11... La varsta asta ar trebui sa va preocupe joaca NU dragostea! Dragostea este pentru adulti nu pentru copii!
1. Nu mai folosi intermediari. Nu te ajută cu absolut nimic.
2. Ca a zis, eu i-am zis ca nu i-am zis cand am zis dar totusi am zis ce-am zis, ca daca el nu mi-a zis, eu i-am zis. Nu am înțeles nimic! Foloseste fraze cu subiect si predicat.
3. Daca nu esti dispusa sa mergi pana la capat, de ce te mananca in c*r sa ii dai mesaj, si dupa sa te sucesti ca nu e pentru el.
4. Nu mai discuta viata ta cu colegii.
5. Renunta la infantilisme de scoala generala si spune-i tu personal, direct ca il placi. Daca e reciproc de bine, daca nu, treci mai departe. Nu te mai bălăcări!
Daca-ti place de el, du-te-n... si intreaba-l, se vede ca e un fatalau vai de... lui, si nici tu nu esti mai prejos de el, (chiar va potriviti as putea spune) ai pun intrebarea asta de nenumarate ori, crezi ca daca o pui in fiecare zi se va gasi cineva sa-l intrebe daca te place? Sau ce asteptari ai.
Nu mai amana inevitabilul, du-te odata si intreaba-l, daca mai stai mult cu intrebari despre baiatu asta crezi ca se va schimba ceva? Crezi ca putem face noi ceva in locul tau?
Nu!
Daca mai stai mult si amani inevitabilul o sa ajungi sa pui intrebarea "Imi place de un baiat de mult timp... dar acum a intrat intr-o relatie cu alta, credeti ca ma place? Credeti ca mai am sanse?"
Deci repet, fa-ti curaj, du-te si intreaba-l, alta sansa nu ai, e totul sau nimic.
Nu mai amana inveitabilul ca tot tie-ti faci rau.
linarkfts întreabă: