Sunt foarte multe variabile la mijloc, dar dacă ea spune că e doar respect/considerație, de ce nu o crezi?
Poți alege să faci spiraling în jurul ideii că încă are denumiri pentru el sau poți să mergi mai departe cu relația ta, așa cum e ea, și să creezi conexiune.
De obicei, rupi legătura definitiv cu cineva față de care ai resentimente. Atunci când ești trădat, abuzat sau ai ajuns la saturație.
Dacă nu a fost ceva atât de supărător întrei ei ci pur si simplu au ajuns amandoi pașnic la concluzia că nu mai vor să fie împreună, sunt sanse mari să fi rămas o apreciere/grijă reciprocă.
Cam este, din moment ce este fostul iubit. Respectul poate insemna multe, incluzând si revenirea la el.
Nu este normal sa mai aiba sentimente fata de fostul iubit. Asta înseamnă că pe tine te tine alături de ea pentru ca să nu fie singura.
Ciudata alegere a cuvintelor: "ii poarta respect".
Asta poate insemna admiratie.
Dat fiind ca e fostul, sigur ca mai exista sentimente.
Nu e normal sa tina legatura, mai ales ca ea acum e intr-o relatie cu tine.
Admiratie, vorbeste, tine legatura, ii pasa de el... asta faci cand esti intr-o relatie cu cineva!
Iubita ta joaca la 2 capete!
Da, important este ca să nu cumva să te dea la o parte, să se vadă cu el pe ascuns sau chiar să facă sex.
E simplu. Nu a trecut peste el si a facut o mare greșeală ca s-a bagat in alta relație cat timp (îți zic eu)ca il mai iubeste. Sunt si eu o fată de 20 de ani și am pățit-o (cu un băiat, practic băiatul vorbea cu fosta)
Daca se iveste o ocazie sa sa împace fi sigur ca aia o sa facă
Eu am preferat sa nu mai tin legătura cu fostul meu. Am avut o relație de 4 ani. într-adevăr nu am ramas nici in relații bune. Nu mai vad rostul sa ramai captiv in trecut. Daca l as fi văzut online, sau in poze, probabil ar fi stârnit in mine niște stări. Cum a scris si cineva mai sus, probabil s ar împaca dacă ar avea ocazia.
Ea spune ca este doar respect și atât, că nu ar avea cum sa se împace cu el.
Despartete de ea direct daca inca mai vorbeste cu el are sansa mare sa te insele cu ala si mai bine gaseste alta fata care merita iubirea ta