anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU! Este vreo problemă dacă iubita mea ține legătura cu fostul ei iubit și îi pasă dacă acesta este bine? Ea mi-a spus ca ii poarta doar respect și atât, este posibil asa ceva fără ca ea sa mai aibă sentimente pentru el? Iar dacă are, oare ce simte pentru el?

8 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Sunt foarte multe variabile la mijloc, dar dacă ea spune că e doar respect/considerație, de ce nu o crezi?
Poți alege să faci spiraling în jurul ideii că încă are denumiri pentru el sau poți să mergi mai departe cu relația ta, așa cum e ea, și să creezi conexiune.
De obicei, rupi legătura definitiv cu cineva față de care ai resentimente. Atunci când ești trădat, abuzat sau ai ajuns la saturație.
Dacă nu a fost ceva atât de supărător întrei ei ci pur si simplu au ajuns amandoi pașnic la concluzia că nu mai vor să fie împreună, sunt sanse mari să fi rămas o apreciere/grijă reciprocă.

| darrio2007 a răspuns:

Cam este, din moment ce este fostul iubit. Respectul poate insemna multe, incluzând si revenirea la el.

| Emilian65 a răspuns:

Nu este normal sa mai aiba sentimente fata de fostul iubit. Asta înseamnă că pe tine te tine alături de ea pentru ca să nu fie singura.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ciudata alegere a cuvintelor: "ii poarta respect".
Asta poate insemna admiratie.
Dat fiind ca e fostul, sigur ca mai exista sentimente.
Nu e normal sa tina legatura, mai ales ca ea acum e intr-o relatie cu tine.

Admiratie, vorbeste, tine legatura, ii pasa de el... asta faci cand esti intr-o relatie cu cineva!
Iubita ta joaca la 2 capete!

| Kufu95 a răspuns:

Da, important este ca să nu cumva să te dea la o parte, să se vadă cu el pe ascuns sau chiar să facă sex.

| annonimaaaa555 a răspuns:

E simplu. Nu a trecut peste el si a facut o mare greșeală ca s-a bagat in alta relație cat timp (îți zic eu)ca il mai iubeste. Sunt si eu o fată de 20 de ani și am pățit-o (cu un băiat, practic băiatul vorbea cu fosta)
Daca se iveste o ocazie sa sa împace fi sigur ca aia o sa facă

| Oanai2887 a răspuns:

Eu am preferat sa nu mai tin legătura cu fostul meu. Am avut o relație de 4 ani. într-adevăr nu am ramas nici in relații bune. Nu mai vad rostul sa ramai captiv in trecut. Daca l as fi văzut online, sau in poze, probabil ar fi stârnit in mine niște stări. Cum a scris si cineva mai sus, probabil s ar împaca dacă ar avea ocazia.

| BubamaraMacka a răspuns (pentru Oanai2887):

Ea spune ca este doar respect și atât, că nu ar avea cum sa se împace cu el.

| Wolf84277 a răspuns:

Despartete de ea direct daca inca mai vorbeste cu el are sansa mare sa te insele cu ala si mai bine gaseste alta fata care merita iubirea ta