Wtf? Wth?
La 10 ani are iubit, ma?
Ca sa te iubeasca pe tine, singurul lucru care ar fascnina-o ar fi ultimul model de papusa Hanna Montana. O gasesti la orice librarie sau magazine de specialitate.
Succes.
Taci Andrei
Sau ai dreptate ca sunt prosti. Apropo imi raspunzi la mai multe intrebari?
Nu stiu eu chiar nu am facut nimic pe raspunsurile tale promit
E greu frate... ala de 14 ani e mare, matur. Dar tu esti puternic, ved ca esti karatist si ti se zice "Wasabi". Ea totusi are 11 ani, e cam mare, dar ar putea ramane impresionata daca ii arati cateva scheme de ju-jitsu si kung-fu. Da vezi sa nu-i dai vreun picior in barba, ca vine ala mare de 14 ani si brigada de smecheri de 12-13 ani cu bate si sabii ninja si te bat.
Mda,pai ai putea incerca sa-i arati cat de misto esti tu, fa-o sa se indragosteasca de tine, dar pe la spatele lui ala de 14 ani, apoi dupe ce aia te place mai mult pe tine decat pe ala, mai ramane doar sa o convingi sa se desparta de el, iar daca asta nu merge ati sugerez sa il bati pe ala de 14 ani, ori sa pui un prieten sa va cupleze, apoi poate pui pe cineva sal bata pe ala mare.Si treaba e rezolvata! Funda? Stiu toate astea din propria experienta, eu am 15 ani acum
10 ani şi 11 ani, iubire?
http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/000/554/facepalm.jpg
11 ani şi 14 ani, relaţie?
http://www.memecenter.com/fun/94132/triple-fuckin-face-palm
Buna! Nu este prea indicat sa ai iubit/a la 10 ani. Du-te pune mana pe carte si invata pentru un FB la matematica nu te preocupa de asta. Daca ea are 11 ani ssi are iubit cand va fi mare gandeste-te saraca de ea ce va ajunge. Fa-ti iubita dupa 16 ani. Funda?
Auzi baiatu`, la 10 ani sa iti placa de o fata?
Inteleg si eu la 10 ani ma uitam dupa cei mai frumosi baieti... eram mai mica, la fel ca tine dar tot ceaa ce poti tu sa faci este sa ii placa si ei de tine ca impreuna n-aveti cum sa fiti pentru ca relatie serioasa... (si sunt sigura ca iti place de ea asa mai mult la misto) n-ai cum sa ai la 10 ani
Aku 4 ani am pus intrebarea... acum am 14 ani ...nu stii cum sa scot intrebarea ¿?
In fine...
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: