| An678 a întrebat:

Eu am 12 ani si imi place de un baiat si lui nu i place de mine, si prima oara cand m-a vazut si.a batut jocde mine spunandu.mi ca ma place iar mia so ca vrea sa fie cu mine eu am sp da pentru si eu il iubesc. In fine si a batut joc de mine si mi-a spus ca a fost doar o provocare...
Apoi dupa cateva zile am început sa tin la el, si m-a facut sa sufar dupa el
M.a loat se o parte si mi-a sp ca e prima relatie la mine si ca e greu ca voi suferi mult, ca o relatie nu inseamna numai loat in brate si saruta ( eu i.am spus ca e adv ca stiu si eu asta) apoi mi.a sp ca nu merge ca o relatie inseamna si sentimentele...eu i.am sp ca e adv ca si eu tin la el si ca il iubesc da si el are 13 ani
Spuneti.mi ce sa fac, cum sa.l fac sa fie cu mine
Va dau orice vreti FUNDA tot la cel mai bun rasp URGENT!

Răspuns Câştigător
| SufletDivin a răspuns:

Draga Suflet,
Ce dragut povestesti la varsta ta aceasta experienta.Imi amintesc cand eram de varsta ta...si aveam fluturasi in stomacel...ce vremuri.Aceste fapte se intampla, esti abia la inceput, te vei indragosti repede dar probabil vei uita si repede.Cum sa il faci sa fie cu tine? Daca el va vrea, o sa fie cu tine din propie initiativa, stie ca il placi si vrei sa fie prietenul tau.Insa ai grija la aceasta varsta frageda, nimic nu e totul ceea ce pare si in curand vei invata lucrul asta.

| An678 explică (pentru SufletDivin):

Da stiu...dar m.a facut sa sufar si da ai dreptaImite e prima relatie si...

3 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Aoleo! Ai 12 ani! Scoala nu te preocupa? ce note ai? nu ne-ai spus care e materia ta preferata, ce iti place sa citesti, la ce excelezi...mai aveai putin si ne prezentai tipurile de orgasme! N-am vazut asa ceva! Lasa ca ai timp si pe la 15-16 ani pentru prima relatie.

| imiiubescmama a răspuns:

Da-i o palma peste funduletul lui sexi de 13 anisori!