| adina_6125 a întrebat:

Buna TPU.eu am 13 ani si prietenul meu 14.Cum sa il sarut? el este foarte timid si suntem impreuna de aproape 1 luna

PS:i-am spus ca daca nu incepe sa se poarte mai frumos cu mine nu are sens sa mai continuam asa pentru ca urasc cand trece pe langa mine ma saluta si nici in brate nu ma ia sau de mana si nici macar un pupic pe obraz n-am vazut de la el. el a spus ca o sa vad a doua zi si nici dupa 1 saptamana nu s-a intamplat nimic

5 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

De cate ori mai ai de gand sa pui intrebarea asta?
Vrei sa-ti faca(,)categorie speciala-``adina``?
Sau crezi ca primesti vreun raspuns mai ``util``punand-o de 30 de ori?

| tzintzi a răspuns:

Eee probabil e si el timid.Iesi cu el mai des afara, ia un subiect de discutie si gasesti tu un moment sa il saruti.Acuma macar tu sa ai nitel curaj daca el nu happy.
Fa tu primul pas daca zici ca el e timid si asteapta sa vezi ce v-a urma.Nu prea pot sa te ajud pentru ca amandoi aveti o varsta frageda, nu prea stiu gesturile voastre happy

| OniXe a răspuns:

Pai fa tu primul pas.asa o sa prinda incredere happy

| Jeny1 a răspuns:

Draga Adina, tu vrei ca după o lună să fii sărutată și el nu pare a avea această intenție. Deci există o problemă. Poate nu este pregătit să fie atât de apropiat de o fată. Poate nu te place atât de mult pe cât speri tu. Poate...sunt prea multe lucruri care ar putea fi cauza. Ce ar fi dacă ai fi mai reținută și l-ai observa mai bine. Nu sărutările construiesc o relație ci feeling-ul. Ești grăbită să experimentezi și poate el ar vrea să comunicați mai mult. Ce crezi?

| Heath a răspuns:

Cu limba.