| adina_6125 a întrebat:

Buna TPU.eu am 13 ani si prietenul meu 14.Cum sa il sarut? el este foarte timid si suntem impreuna de aproape 1 luna

PS:i-am spus ca daca nu incepe sa se poarte mai frumos cu mine nu are sens sa mai continuam asa pentru ca urasc cand trece pe langa mine ma saluta si nici in brate nu ma ia sau de mana si nici macar un pupic pe obraz n-am vazut de la el. el a spus ca o sa vad a doua zi si nici dupa 1 saptamana nu s-a intamplat nimiccrying

9 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Pupatul ca pupatul, dar daca nici de mana nu te ia.asta mi se pare.Eu cred ca,e foarte timid, mai ajuta-l si tu si nici nu grabi lucrurile.E mai bine asa, decat sa dai peste unul care vrea totul de la tine de la prima intalnire.Mai tarziu, aceasta va fi o amintire frumoasa.

| Castiel a răspuns:

Fa tu pasii asta sau esti prea mica si proastalaughing mai cresti dracu!

| Chimilica a răspuns:

Inceteaza cu aceeasi intrebare mereu. Devii stresanta!

| blaxy a răspuns:

Ahaha big grin hai ma kopii mai aveti povestide acestea.big grin chiar ma rid de fiecare data cin vad asa ceva

| NoChanceForUs a răspuns:

Desparta-te de el, imi dau seama ca "l-ai luat" doar de dragul de a avea prieten, deci n-are rost.

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Il prinzi de cap si iti lipesti buzele de a lui.

| necu91 a răspuns:

Pai explica-i lui exact ce vrei de la el. si daca nu va intelege. treci peste

| Eu.si.atat a răspuns:

Te rog tare frumos nu mai pune intrebarea asta, ca ne-ai disperat.

| AntiHrist a răspuns:

Ati dau si un exemplu de ce nu se saruta cu tine esti mica poate te considera (urata) sau ca se face de ras cu tine schimbal si fal sa nu mai pari asa de mica de aia te face asa din orice pozitie daca chiar tine la tine amenintal sa vezi ca tot el se intoarce la tine