| andda123 a întrebat:

Eu am 15 ani si imi place foarte mult de un baiat de 20 ani. Noi nu ne cunoastem deloc ( adica sa vorbim sau ceva de genu) vreau sa stiu cum as putea sa ii atrag atentia intr-un mod placut sau sa fac cumva sa ne cunoastem. Vreau sfaturi.

9 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Ia-ti gandul dupa parerea mea, e prea mare diferenta de varsta. Daca aveai macar 20 de ani tu si el 25 nu se vedea, dar asa tu esti o copila si el e deja adult

| LineGuide a răspuns:

Daca te ajuta fizicul foloseste-te de el, bagate in seama, si nu ratat nicoo sansa de a discuta ceva cu el.Cauta un punct slab si exploateaza-l la maxim, poana cand se plictiseste.

| TheSmith a răspuns:

Draguta...baga-te in seama cu el, nu costa nimic! cu tupeu! cauta-i facebook daca il stie vreo prietena de-a ta, invita-l la o tuica fiarta, ia atitudine!

| andda123 explică (pentru TheSmith):

Il am ca prietem pe facebook, i-am dat vreo 2 like-uri dar nu vreau sa par prea disperata, nu-s genu.

| TheSmith a răspuns (pentru andda123):

Asa ia-l usor, ca sa nu i se urce la cap! mai ii dai un comentariu, un mesaj si daca ai si putin noroc, l-ai combinat! Succes! ( varsta nu conteaza CREDE-MA, doar sa nu tina cont el de asta)

| Mlov3u4ever a răspuns:

Intra in vb cu el, intreaba-l orice iti vine in cap.Sunt groaza de subiecte de discutat de ex de scoala s-au ce mai stii uh despre el.Dar mai intai intereseaza-te daca are pe alt cineva este totusi destul de mare fata de tn.Bafta!
pa-pahappy

| Toxic0 a răspuns:

Pai sa il inviti la o cafea sau la o inghetata, vorbind, si al urma sa ii ceri numarul de telefon.

| Paunescu_Antonyo_1990 a răspuns:

15 ani vs 20 de ani?
Serious? Ti-a venit de vier?smug