| Boy a întrebat:

Buna TPU.Eu am 15 ani si toata lumea imi zice sa sunt frumos si eu cred asta si am avut o singura prietena care mi-a dat papuci si stiu de ce pentru ca eram timid cu ea si nu am avut tupeu nici macar sa o sarut si as vrea ajutorul vostru cum sa scap de dimiditatea asta.

Răspuns Câştigător
| Rukhsandra a răspuns:

Gandeste-te ca nu poate sa te manance o fata si nu ai de ce sa-ti fie frica.Sarutul e un lucru normal care vine de la sine. Nu e cine stie ce problema de matematica cu logaritmi :-J
TRebuie sa ai mai multa incredere in tine si daca zice lumea ca esti frumos - asa esti.
Si tipa nu s-a despartit de tine ca esti urat, s-a despartit poate din cauza timiditati tale.

6 răspunsuri:
| alonet a răspuns:

E frumos si bine sa fi timid... e farmecul adolescentei happy relax ca o sa iti treaca cu timpul happy nu te stresa

| Kheeda a răspuns:

Timiditatea trece cu timpul. Nu`ti face griji din cauza asta. Si cum zice si Alonet. chiar e frumos sa fii timid, mie de ex imi place cand un tip e timidhee hee Bafta

| ZapPy a răspuns:

Nu-ti bate capu. La 15 ani nu te poti astepta sa fi la fel de versat ca unu la 20. Ma rog in unele cazuri 25, altele 30 happy Ai prins ideea. Oricum nu te lua dupa ce zice lumea, tu trebuie sa crezi ca esti frumos nu ei. 0 ar trebui sa insemne parerea celorlalti.
Timiditatea dispare cu timpul, pe masura ce iti faci tot mai multa incredere in tine si asta nu vine stand singur din pacate. Nu prea is OK cu metoda asta, dar ar fi sa ai prietene, nu neaparat dupa care esti super "indragostit" de ele. Dar asa iti faci curaj pentru viitoarele care chiar o sa-ti placa. Nu-mi place metoda dar daca singur nu poti trece sa-ti faci curaj, asta ar fi o optiune. Nu zic sa le schimbi ca pe sosete dar ai prins tu ideea.

Good luck!

| Crisu a răspuns:

Prin capatare de incredere.imagineaza`tsi ca poti si ai sa reusesti.nu e bine sa fi timidhee hee

| SiMpLa a răspuns:

O fata serioasa genul asta de baiat il cauta sincera sa fiu si eu caut tot asta.Mai bine timid decat golan

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

cine tio zis ca esti frumos... teo mintithee hee smug