Multumeste-te cu ce ai.altele nau nici cit ai tu.si apoi stii cum se spune? nemultumitului i se ia darul.acum nu trebuie sa faci absolut nimic pentru ca nu exista la anii tai o metoda de a tii mari.deabia peste 18 ani cred ca vei putea sa iti faci ceva implanturi.in rest asa natural sanii nu poti fi stimulati sa creasca.se pot face ceva interventii chirurgicale dar de micsoare nu de marire.dar nu dispaera ca barbatii nu sint asa inebuniti dupa ugere de vaca.si apoi sinii aia mari mai tirziu se vor lasa.cum o dai tot naspa e.si la 16 ani ce vrei esti inca copil. poate mai au ceva sanse sa mai creasca.dar probabil mostenesti pe maicata.vezi ea ce sini are si daca sint la fel atunci aia esti. dupa 18 ani bagi silicoane.ori mai stii poate vor scoate alte metode.iar iubitu tau daca nu-i convine schimbal, cauta unu care nu vrea lapte si care a supt destul de la mamasa si este deja satul.numai bine
Ce sa vb?
Despre subiectul deschis aici de tine
Pai trage de ei cat poti tu de tare exista 2 lucruri care tise pot intampla 1) ori iti cresc asa mari frumosi 2) sau ramai cu ei in mana
iti asumi riscul...
funda?:X
Nu poti face absolut nimic de cat implanturi deoarece poate tu nu esi asa de dezvoltata incat sa-ti creasca sani suficient de mari incat sa iti placa pe la vreo 18 ani o sa iti dai seama daca iti plac asa cum sunt.
Si eu am caceiasi problema si am 18 ani.Pr meu este multumit de cum arat, insa eu as vrea sani mai mari macar cu o marime sau 2 la sutien.Dar daca asa ne-a lasat mama natura nu avem ce face.Ne multumim cu ce am primit.
• Inmugurirea sanilor: 8 - 13 ani
• Cresterea parului pubian: 8 - 14 ani
• Cresterea in inaltime: 9 1/2 - 14 1/2 ani (varful cresterii: 11 - 13 1/2 ani)
• Prima menstruatie: 10 - 16 ani
• Cresterea pilozitatii axilare: 10 1/2 - 16 1/2ani
• Schimbari in forma corpului: 11 - 15 1/2 ani
• Marimea sanilor ajunge la dimensiunea adulta: 12 1/2 - 16 1/2 ani
Toate aceste repere sunt orientative si nu exista niciun motiv de ingrijorare daca "termenele" sau "ordinea" nu sunt respectate.
Eu zic...sa.ti pui ciorapi! i-ati sutiene cu bureti..glumeam, mandreste.te cu ce ai, cunosc o fata de 12 ani care are sanii maaaari rau frateee..ca mama ce****..arata naspa.
Oare? eu sunt foarta slaba, dar sanii mei sunt foarte mari. Toata lumea se mira ''cum poti sa ai sanii astia imensi la cate de slabutza esti?'' deci..nu e o regula. i
Da,se mai intampla si astfel de lucruri.Verisoara mea are o prietena care este extrem de slaba, nu are nici fund in pantaloni, dar are niste sani imensi. Si mai cunosc o fata care este grasuta si are sani mici.Deci ai dreptate nu e o regula.
Eh,eu am si fundul bombat dar in rest, imi numeri coastele!
Ce noroc ai! As vrea sa fiu si eu asa.
Nu stiu. dar mie, odata ce am slabit cateva kg, mi s-au micsorat sanii..deci da, poate nu e o regula
Stai linistita cine te iubeste, te iubeste oricum nu te mai simtii complexata de asa ceva! funda?:*
Nu iti fa griji, o sa iti creasca sanii :*:* iar daca nu vei fi multumita de ei o sa iti pui silicoane si o sa fie frumosi pe placul tau, stai linistita nici eu nu am sanii mari dar am prieten de 9 luni si ma iubeste asa :* si tu vei gasi pe cineva care sa te iubeasca si nu va mai conta marimea sanilor si altele.
Man nu neaparat cu ceapa eu cred ca ii poate freca si cu alt ceva ceva mai lung mai tare eventual un castravete mobil
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: