Draga mea, da cu totii facem greseli, ceea ce e clar e ca a fost o ratacire de moment si daca afla si te iubeste te va ierta.si eu am patit-o cu chestia asta si nu mie- rusine sa recunosc, si m-a iertat dar acum depinde de persoana sau cat de stransa e legatura dintre voi, din partea mea pentru el nu a fost de aceea s-a ajuns sa il insel.Eu zic sa te gandesti totusi daca sentimentele tale pentru acualul sunt reale, plus de asta ai grija cu fostul poate e doar o ambitie de a lui, nu ca te mai iubeste.Solutia sa ii spui ca sunt poze vechi si vrea sa va desparta e destul de buna, numai sa nu se uite la data. Oricum trebuie sa iei o hotarare, mergi pe minciuna si o duci pana la capat orice ar fi sau spui adevarul si suporti consecintele, gandeste-te chiar daca te iarta la un moment dat tot o sa iti reproseze, crede-ma.Multa bafta!
"Ce ironic esti tu, dar nu am nevoie de raspunsuri din astea. Hai pa."
Eu Iasi spune ca nu sunt sentimente ci l-am sarutat pentru bani, cu siguranta te-ar crede
"Daca nu ai inteles despre ce e vorba, mai bine vezi-ti de treaba ta, si nu mai iti da cu parerea."
Noapte buna!
Am fost prea subtil?
Sa nu te porti ca o femeie usoara si il nu iti mai bati joc de iubitul tau. Bine ca i-ai irosit 2 ani din viata! Pentru ca tu nu te poti stapani!
Da-i pace sa isi gaseasca o fata fidela si serioasa.
De as fi eu in locul lui, te-as parasi pe loc, cand as afla ce fel de persoana esti.
Spune un lucru fara suparare. daca iti facea baiatul tie asta il iertai? na asa sa faci si tu in functie de ce gandeai daca era invers
In primul rand, de ce ai facut-o daca ti la el? da, stiu, inteleg ca si celalalt poate inca te atrage, sau a fost o chestie de moment insa... cred ca cel mai bine ar fi sa recunosti singura, intr-un moment prielnic. asa, cu siguranta ai avea sanse sa te ierte si sa continuati relatia.
Increderea si sinceritatea sunt cele mai importante lucruri intr-o relatie! Discuta cu iubitul tau si promiteti-va, ca orice s-ar intampla cu alte persoane, ca daca veti fi infideli, va veti spune. Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata. Daca te iubeste cu adevarat, te va ierta. Iti spun asta din propria experienta. Am gresit si eu in felul acesta, dar i-am recunoscut imediat, pentru ca de la bun inceput am discutat despre fidelitate. Stii, femeile sunt greu de inteles, si sincer nici eu nu ma inteleg de ce am facut asa ceva, si banuiesc ca si tu. Nu stiu daca i-ai mai gresit pana acum cu ceva, iar daca nu ai facut-o pana acum, e mai bine, caci nu-ti sta in fire, asa-i? succes in continuare, si sper ca ti-am fost de ajutor
Ii poti spune ca pozele sunt mai vechi, din perioada in care erati impreuna, si ca el doreste doar sa va desparta, ia-l tare oarecum spune-i : tu nu vezi ca ii este ciuda ca suntem fericiti si ca eu pe tine te iubesc? Spune-i ca lumea e rea si ca el nu suporta sa te vada fericita. Si ca daca te iubeste, pe tine te crede, pune-l la incercare. Bafta :*
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: