anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am fost cu un baiat dar ne-am desp. si acum una dintre cele mai bune prietene de ale mele s-a combinat cu el si nu stiu de ce dar ma doare chiar daca nu mai simt nimic pentru. el! Ce sa fac? Pt. ca ma doare cand ii vad impreuna.

Răspuns Câştigător
| Angel_8399 a răspuns:

Sa incerci sa-i bagi de unde au iesit.Sunt niste nesimtiti.trateaza cu indiferenta draga mea:*

6 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Prietena ta nu cred ca ar fi trebuie sa se combine cu el.straight face la tine nu s-a gandit? Stii vorba aia, impartim totul pana la baieti.
Nu a fost frumos din partea ei.N-ai decat sa te rogi sa se desparta si sa-ti faci si tu un iubit pentru ca astfel mai uiti de suparare.

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns (pentru UbexFlo):

Am avut si iubit! Dar asa nu il mai plac si eu i.am spus ca poate sa fie cu el ca am zis ca nu mai tin la el ca daca ziceam ca mai tin la el vr0ia sa ne impace si ala isi batea j0c si din astea is in fine complicat straight face. Adica asta se mai si da la mine. straight face Nu mai inteleg e cu fata aia de 0 luna dar se tot da la mine! Ce sa fac?

| UbexFlo a răspuns (pentru egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt):

Si fata aia stie ca se da la tine? Mie mi se pare ca e cam fustangiu, ar vrea sa stea cu toate fetele de pe lume o data.La sensibilitatea ta cred ca ar trebui sa iti gasesti pe cineva care sa fie la fel de sensibil si sa incerci sa nu-i mai bagi in seama pe aia 2. Te cred ca iti e greu, mi s-a intamplat si mie sa trec printr-o pasa foarte proasta.Deja aveam pe cineva de cateva luni bune si l-am vazut pe primul meu prieten cu o tipa(eram despartita de el de vreo 2-3 ani).Mi-a iesit fum pe urechi de nervi.Nu-l vroiam pentru mine(nu mai simteam nimic pentru el)dar nul vroiam nici cu alta.Tu ai pus suflet in relatia cu acel baiat si acum te doare can il vezi cu alta, ai arunca-o pe aia de la balcon numai sa stii ca el ramane singur.

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns (pentru UbexFlo):

Mda cam asa. dar fata aia nu stie straight face. Si isi punea mana dupa mine si din astea cand nu era ea! Si ma inteleg bine. cu fata aia dar ma doare cand aud ca vb despre el si din astea.

| Angel_8399 a răspuns:

Prietena cea mai buna? Sa faca asa ceva? Rezulta ca nu e prietena ta.e o nesimtita.cum sa se combine cu fostul tau iubit daca e prietena ta, e ca si cum o fata ar fi cu doi frati si acei frati se cearta de la acea fata.e o chestie complicata.si ti-a demonstrat ca nu e prietena ta.ci mai degraba o tradatoarehappy.
Succes:*