| IiiiiiiiiiRoxyIiiiiiiiii a întrebat:

Eu am iubit de 1 an si ne iubim foarte mult.In urma cu 1 luna un baiat mai mic cu 2 an decat mine mi-a scris.suntem de la aceeasi scoala pana atunci ne cunosteam doar din privire. Cum tot am vorbit pe facebook; el imi zicea glume; imi dadea likes si in fiecare zi ma facea sa ma simt super. Dupa 1 luna de cunoastere mi-a marturisit ca ma place si chiar vedeam cat sufera si cat era de suparat ca am iubit si nu poate face nimic in privinta asta.si ghiciti ce: CRED CA M-AM INDRAGOSTIT DE EL! e mult mai dragut ca iubitul meu(chiar daca e mai mic cu 2 ani decat mine si cu un an fata de iubitul meu) e mai matur ca iybitul meu; mai destept(medie mai nare; e citit dupa cum vb si stie sa puna intrebari interesante) e glumet(iubitul meu nu ) si stie sa se poarte cu mine fata de iubitul meu care tot timpul trebuie sa ii spun sa faca prinul pas.Ce sa fac?/ nu pot sa il parasesc pe iubitul meu pentru cineva mai mic ca mine.Va rog sa ini ziceti concret cum ati proceda. fFUNDA GARANTAT 100% pana sa strang mai multe raspunsuri

Răspuns Câştigător
| Eastwood a răspuns:

1 An este ceva, si e clar ca doar din vorbe nu te poti indragosti de cineva si nu poti cunoaste atat de bine persoana, aparentele inseala. Ai nevoie de putin timp in care sa-ti iei in calcul ceea ce simti, daca crezi ca merita sa-ti lasi iubitul pentru unul intalnit pe fb, din aceeasi scoala cu care ai vorbit abia acum. Ai nevoie de putin timp, eu in locul tau, daca stiu ca iubesc pe acel baiat ( actualul ), nu l-as lasa pentru nimic in lume. Succes!

4 răspunsuri:
| Kennedy95 a răspuns:

Spune-i iubitului tau ca vrei o pauza sin pauza asta clarifica-ti sentimentele, daca iubitu' tau nu e bun sa te atraga cum o facea la inceput, lasa-l, traieste-ti viata, doar n-o sa te casatoresti cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne sfinte ...si daca e mai mic ce are din moment ce ai zis ca e matur si gandeste bine?

Dar gandeste-te ca in orice relatie la inceput e lapte si miere. Eu zic sa nu te arunci aiurea. Dar daca nu mai ti la prietenul tau si nu-ti pasa de el ar fi ok sa te desparti de el.

Eu de exemplu nu as mai sta cu cineva daca nu mi-ar mai pasa de el. Mi-as pierde timpul meu si pe al persoanei ceea ce nu mi se pare ok.

| neutrino a răspuns:

Este timpul schimbarii, nu rata ocazia.

| Rustin a răspuns:

Daca tu si iubitul tau va iubiti foarte mult (in momentul de fata, dupa cu reiasa de la inceputul textului), cum de te-ai indragostit din nou? Logica de cimpanzeu