Daca nu te saruti te ia ameteala si te simti rau? LOL e ciudata situatia ta draga mary ia-ti iubitul cu tine si tinel incatusat ca sal saruti cand vrei tu sa te simti bine. Hai sa revenim la realitate, pai cum asa e o prostie de la un sarut sa te simti asa naspa doar nu tea vrajit bea un paharel de tarie sa vezi cum te trezisti la realitate sau o cana de cafea, nu mai zic de medicina ca mai mult te innebuneste.
Gandeste-te la cea se poate intampla dupa...nimic.Te lasi dus/a de val, nu este nimic rau.Totul se va intampla de la sine, nu trebuie sa-ti fie frica, emotiile trec dupa primul
Dc tie frica de aia sunt baieti. ei trebuie sa conduca e si normal asa mi s-a intamplat si mie dar. ce sa faci trebuie mai bine acum decat niciodata
Toti avem aceasta teama . Vei depasii insa teama odata ce vei cunoaste persoana potrivita. In cazul in care ai cunoscut`o, lucrurile decurg de la sine. Poti incepe cu pupicurile pe buze, dupa care un mic French`Kiss( sarut cu limba).
Gandeste`te ca sunt lucruri si mai scarboase in viata, daca u zici ca iti vine greata, lucruri pe care va trebuii sa le faci candva.
Daca te temi ca nu stii sa saruti, nu e o problema. Nimeni nu stie un lucru pana nu incearca. Nu iti mai face griji, nu te mai stresa ca nu va iesii bine bucura`te de moment pentru ca e unic si iti spun ca vei ajunge sa nu te mai saturi apoi.
E normal sa iti fie teama dar relaxeazate cind vei fi pregatita se va intimpla doar sa te lasi dusa de val si nu te mai gindi atit la asta lasa ca lucrurile astea se intimpla singure
Hey! Pai, cam asa este pentru toti, mai ales pentru fete-suntem foarte timide, ne e frica sa nu facem ceva gresit. Uite, daca planuiesti sa faci asta, normal ca o sa ai emotii si nu o sa iasa bine, dar daca pleci la intalnire fara planuri si lasi lucrurile sa se intample spontan, totul va fi bine, te asigur. Am trecut si eu prin asta. Sper ca o sa fie ok...mult succes si ai incredere in tine!
Uhh`naspa sa ai o teama... dar tu ai noroc. ai o teama simpla. Un sarut vine asa vajj ca vantul . uneori nici nu realizezi ca ai facut-o asa de fulgerator e.Nu ai de ce te teme. Te sfatuiesc sa incerci "sarutatul" pe baiatul pe care il iubesti cu adevarat.atunci sarutul va veni asa din senin-apoi nu vei mai avea probleme.SuCcesS ^^
Va multumesc tuturor pentru sfaturile pe care mi le-ati dat si pentru ca ma sustineti:*. Sper, ca o data si o data sa trec de aceasta teama.
Simplu nu e mare chestie fi relaxata si fa-o ca pe o joaca ca pe un experiment cu cel care il iubesti sau simti atractie pentru el. Deci joaca-te numai fi serioasa totul e un joc placut
In primul rand trebuie sa fie cu baiatul potrivit si sa nu te gandesti ca este primul sarut. Trebuie si sa ai incredere in baiatul acela si trebuie sa te asiguri ca te place. Daca este totul bine, trebuie sa nu ai emotii! Succes!
Eu asta am facut-o la 6 sau 7 ani JUR si fara emotii fara nimic...si nu iti fie teama sarut-o odata
Gandeste-te ca poate ii pute gura partenerului si atunci revii la senzatii pamantene
Incearca sa te relaxezi, sarutul o sa iti ofere o stare de bine, nicidecum de panica. daca ai ocazia ia doua shoturi inainte si totul o sa vina de la sine, daca nu inchide ochii si lasa. te purtat de acea clipa :*