Pentru inceput incearca sa fiti intr'un loc mai discret si fara prieteni. Sa nu ii spui NIMIC e frumos ca totul sa fie o surpriza. Te apropii usor de ea si incerca sa o saruti. Daca te respinge nu e o problema, deoarece sa zicem ca nu e pregatita pentru asa ceva mai ales daca este primul ei sarut
Funda?
Pai mai intai apropie-te usor de ea uita-te in ochii ei, ia-o usor in brate si sarut-o
Multumesc! Mai astept raspunsuri. Dar, ce sa-i spun inainte de a face asta?
Nimic. Totul vine de la sine. Vei vedea ca totul va fi bine. Mult noroc.Te pupic! :*
Da, asta-i faza cu jocul. sa iasa TOTI din clasa si sa raman doar eu cu ea Chestia asta se va intampla maine Sper sa fie bine. Poftim fundita
1. Ai o prietenă de 2 săptămâni da nici nu v-aţi sărutat?!?!?!?!?!?!
2. Aş vrea să avem primul nostru sărut? Şi ce aştepţi? Ce te gândeşti aşa mult asupra acestui aspect? Doar fă-o.
3. Noi stăm departe unul de celălalt. Nu ne interesează.
4. As vrea să joc jocul acela pe care îl joacă copiii până-n clasa a 4-a, că nu-s în stare s-o sărut pe tipă fără motiv, exact ca un bărbat adevărat.
6. De ce trebuie să-i spui ceva înainte s-o săruţi? Gândeşti prea mult. Fă-o şi atât. E doar un sărut, nu-i operaţie pe creier.
7. Pun pariu că n-ai observat că lipseşte 5.
8. Pun pariu că ai verificat să vezi dacă e adevărat punctul 7.
Nu te mai agita, cu cat pregatesti totul mai mult, cu atat sansele sa iasa un mare bullshit cresc. Dar totusi, mai frumos ar fi un sarut asa cum trebuie decat unul "provocare"
Nici nu m-am gandit ca la o provocare, numai ca nu vreau sa vada toata clasa cum o sarut, ci am vrut sa fim doar noi doi. intelegi?
Multumes :* Sper sa iasa cum iti doresti si nu te ingrijora totul va fi de la sine si repet daca te va refuza nu va fi ca nu vrea ci ca nu are curajul daca este primul sarut crede'ma stiu