| Dau3DvadHD a întrebat:

Eu am o prietena de 2 saptamani si as vrea sa avem primul nostru sarut... Noi stam foarte departe unul de celalalt (cca 15 km) Si ne intalnim doar la scoala. As vrea sa joc jocul acela cu mai multe persoane: Invartim un pix si cine pica pe cele 2 parti ale pixului (Neaparat baiat si fata) sa stea singuri in clasa vreo 2 minute. acolo vreau sa fac in asa fel sa picam noi 2 si atunci sa o sarut, nu in vazul clasei. Ce credeti ca ar trebui sa-i spun inainte sa o sarut? cum sa procedez? Funda big grin

Răspuns Câştigător
| Maria652Diana a răspuns:

Pentru inceput incearca sa fiti intr'un loc mai discret si fara prieteni. Sa nu ii spui NIMIC e frumos ca totul sa fie o surpriza. Te apropii usor de ea si incerca sa o saruti. Daca te respinge nu e o problema, deoarece sa zicem ca nu e pregatita pentru asa ceva mai ales daca este primul ei sarut
Funda?

13 răspunsuri:
| yyy0913 a răspuns:

Pai mai intai apropie-te usor de ea uita-te in ochii ei, ia-o usor in brate si sarut-o

| Dau3DvadHD explică (pentru yyy0913):

Multumesc! Mai astept raspunsuri. Dar, ce sa-i spun inainte de a face asta?

| Dau3DvadHD explică (pentru yyy0913):

Dar ce sa-i spun inainte sa o sarut?

| Ankutzaaa a răspuns:

Nimic. Totul vine de la sine. Vei vedea ca totul va fi bine. Mult noroc.Te pupic! :*

| Dau3DvadHD explică:

Mersi big grin sper sa am destul curaj smug

| Dau3DvadHD explică (pentru Maria652Diana):

Da, asta-i faza cu jocul. sa iasa TOTI din clasa si sa raman doar eu cu ea smug Chestia asta se va intampla maine big grin Sper sa fie bine. Poftim fundita big grin

| unknøwn a răspuns:

1. Ai o prietenă de 2 săptămâni da nici nu v-aţi sărutat?!?!?!?!?!?!
2. Aş vrea să avem primul nostru sărut? Şi ce aştepţi? Ce te gândeşti aşa mult asupra acestui aspect? Doar fă-o.
3. Noi stăm departe unul de celălalt. Nu ne interesează.
4. As vrea să joc jocul acela pe care îl joacă copiii până-n clasa a 4-a, că nu-s în stare s-o sărut pe tipă fără motiv, exact ca un bărbat adevărat.
6. De ce trebuie să-i spui ceva înainte s-o săruţi? Gândeşti prea mult. Fă-o şi atât. E doar un sărut, nu-i operaţie pe creier.
7. Pun pariu că n-ai observat că lipseşte 5.
8. Pun pariu că ai verificat să vezi dacă e adevărat punctul 7.

| Black_Ics_1995 a răspuns:

Nu te mai agita, cu cat pregatesti totul mai mult, cu atat sansele sa iasa un mare bullshit cresc. Dar totusi, mai frumos ar fi un sarut asa cum trebuie decat unul "provocare"

| Dau3DvadHD explică (pentru Black_Ics_1995):

Nici nu m-am gandit ca la o provocare, numai ca nu vreau sa vada toata clasa cum o sarut, ci am vrut sa fim doar noi doi. intelegi?

| Maria652Diana a răspuns (pentru Dau3DvadHD):

Multumes :* Sper sa iasa cum iti doresti si nu te ingrijora totul va fi de la sine smugsmug si repet daca te va refuza nu va fi ca nu vrea ci ca nu are curajul daca este primul sarut tongue crede'ma stiu

| Trolozaur a răspuns:

Esti homosexual.

| marinaa9 a răspuns:

Ai reusit sa o saruti la joc?smug cum a decurs?

| Dau3DvadHD explică (pentru marinaa9):

Dap. Am reusit. Totul a mers bine. happy Ty.