Pune mâna dracu pe gramatica limbii române, vorbești ca o analfabetă, și cred că ai 14 ani (scrie 98 în nume), ce faci la examen? Dacă aș vedea un asemenea scris, ai lua punctul din oficiu. Umblați după p*lă da' românește nu "vorbește"?
Este greu deoarece se cunosc si sunt si veri dar cel cu care staii acum imi suna a badaran. ii spui ca nu vrei sa mai stai cu el, si lu varsu o iei pe ocolite ("plangi pe umarului lui") si pastrati o lagatura mai stransa si isi va da si el seama si iti va fi mai usor sa-i spui
Uite,prietenul tau te loveste si iti vb urat,mai bine incearca sa desparti de el,nu-s cea m,ai malefica pers dar cred ca am o solutie, fii atenta daca iti spun nu e vina mea, okay?, in primul rand du-te si vb cu verisorul sau incerca sa ii spui si ce vrei si incearca sa te desparti de iubitul tau dupa ce ai vb cu verisorul sau ca aceasta sa intervina intro daca iese urat la despartire si fii atenta ca verisorul lui sa fie pe acolo cand ii spui iubitului tau ca te despartii de el, fii atenta daca faci asa nu iti garantez ca o sa mearga.
Daca te loveste acest "iubit" o despartire ar fi periculoasa,dar nu e bine sa fi cu el,daca tu iubesti pe altcineva,daca inca mai ai rani,vanatai sau in cel mai rau caz membre rupte,du-te la medicolegale fara sa ii spui,spune-i ca,prietenele tale te-au invitat la un restaurant, la mall sau chiar la o plimbare. Daca vrei si chiar esti pana in gat de el poti sa il dai in judecata.Dar pierderea procesului ar fi periculoasa, ai putea pierde tot:bani, casa, obiecte.TOT! Ar
bine sa ceri sfatul parintilor. Legat de verisorul lui, intreabai pe prietenii lui ce fel de fete ii plac, si inainte sa il farmeci, spune-i ca regreti de ce a foolst nevoie sa faci (ma refer la verisorul iubitului tau). Sper ca te-am ajutat, funda?
Eu cred ca iubitul tau are alta fata de se poarta asa de rece cu tn.Incearca sa vorbesti cu varul sau si intreaba-l poate stie ceva.Si daca stie incearca sa-l prinzi pe iubitul tau in flagrant cu cealalta ca sa poti avea motive de a te desparti de el, iar apoi incearca sa te bagi cu varul lui.
KatiMe27 întreabă: