Cel mai bine e sa vorbesti cu el sa il intrebi " Acum pe bune tu ma mai iubesti, sau iti bati joc de mine?" Si intreaba-l de ce este asa distan cu tine si nu mai e ca la inceput, vorbeste cu el. Bafta
Nu inteleg ce treaba are parola de la mess si de la facebook. de ce intr-o relatie ar trebui sa ne stim parolele reciproc? Poate asa e el te iubeste dar nu iti arata tot timpul totusi sunteti de aproape un an impreuna nu cred ca un baiat si-ar pierde atata timp pentru o fata daca nu ar tine la ea... lasa-l pe el sa te caute si daca vezi ca i se face dor de tine atunci e bine
Cred ca s-a plictisit. Si mie imi face fostul iubit tot asa pana cand mi-a spus ca s-a plictisit de mine.
Pai aia cu parola de la mess si facebook.e intimitatea lui. Si...se zice ca dragostea consta in iubire nu i niste parole amarate..si in plus poate tine la tine dar nu arata, spune-i lui ce ne-ai spus noua! Bafta
Poate ca gelozia ta ca nu iti da parola de facebook sau de messenger te-a adus in pragul in care te-a facut sa crezi ca nu te mai iubeste. Nu asta conteaza. Aveti deja 10 luni impreuna, daca ar fi fost ceva, ti-ar fi spus per total.Fii mai calma si incearca sa-l intelegi. Poate trece printr-o perioada grea, sau pur si simplu s-a mai schimbat putin si doreste sa ai rabdare ca sa revina la normal. Explica-i ca ai nevoie de mai multa atentie, iubire si fidelitate din partea sa.
Pai cine va pune sa va culcati cu toti pitiponcii? Nu mai fiti asa naive. Tu-l iubesti si pe el in doare undeva. Normal ca nu se desparte de tine, ca doar n-o sa si-o frece singur in baie! Pana gaseste pe alta, esti buna si tu.
Cel mai bine e sa-l lasi fara mostenitori si sa i dai papuci! e un dobitoc!
beausingurlamasamea întreabă: