| CopilulCareAleargaCatreMare a întrebat:

Eu cu fostul meu prieten am fost impreuna 1 an si 4 luni, avand o relatie la distanta. El din Bucuresti, eu din Constanta.Toate bune si frumoase pana a intrat la liceu straight face; de cand a intrat la liceu a inceput sa ma cam ignore.Si-a facut noi prieteni si l-a schimbat anturajul...waiting. iar de pe la sfarsitu lui noiembrie a inceput sa se schimbe. vorbeste in sictir cu mine si sa nu ma mai bage in seama. Acum 2 saptamani ne-am despartit, i-am spus ca daca s-ar schimba si ar fi ca inainte poate i-as mai da o sansa. Dar totusi daca ma iubea, si inca ma mai iubeste de ce a renuntat la mine? [funda. pentru cel mai bun raspuns >big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca inca ar fi tinut la tine, nu v-ati fi despartit.presupun ca nu va vedeati pre des face to face, deci probabil ca iubrea a trecut si a gasit alta la liceu...sorry
funda?

4 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Va vedeati de cate ori pe an? Sincer acu am trecut prin asta si pot spune ca relatiile la distanta nu tinhappy poate te-a iubit dar s-a saturat sa te vada de cateva ori pe an sau deloc (data viitoare poate precizezi si asta detalile mici conteaza).
Te-a iubit cat te-a iubit dar daca ti-a dat papucii inseamna ca acum nu te mai iubeste deci uita-l si incearca sa eviti relatiile la distanta.ma mir cum de a tinut peste 1 an:O la mine a tinut 3 lunibig grin si oricum intr-un final te-ai fi plictisit tu, dar el a facut-o mai repedetongue mie mi-a dat ea papucii dar si eu ma plictisisem rau, adica sa nu o vad deloc ce rost are era o fantezie in cazul tau tipul te-a lasat balta si acu poate iese cu o alta fata care o vede in fiecare zitongue

| Cerasela001 a răspuns:

Iubire+distanta = prietenie
Poate si-a gasit o alta fata s-au nu stiu ce sa-ti spun straight face
sincera sa fiu stiu cum e sa-ti vorbeasca persoana iubita la sictir...straight face incearca sa vorbiti straight face
:*

| CopilulCareAleargaCatreMare explică (pentru Cerasela001):

Pai daca incerc sa vorbesc cu el despre asta. incepe sa tzipe la mine x(

| eargus a răspuns:

Nu stiu cum sa-ti spun, dar relatiile de la distanta nu prea functioneaza. In primul rand din cate imi dau eu seama are maxim 17 ani, in acest caz vreau sa-ti spun ca la varsta aceasta adolescentii nu prea reusesc sa aiba o relatie stabila cand sunt din acelasi oras, bloc, sau foarte buni prieteni, apai la distanta. Ce vreau sa-ti spun e ca si la varsta asta baietii sunt in schimbare. Gandesc altfel, se maturizeaza (pana pe la 26 de ani sau mai mult), iar majoritatea sunt foarte usor de influentat de catre un anturaj. Eu iti recoamand sa te imbarbatezi si sa fii curajoasa sa cauti pe altcineva si iti garantez ca vei gasi si tine minte ca relatiile in adolescenta nu tin prea mult.