Îți induci singură frica și durerea! Creierul tău e setat că doare, că va fi rău, că te va durea îngrozitor și îți induce frica. Nu ești deloc relaxată, de asta simți acea durere. Să știi că prima dată, pentru orice fată, doare. Mai mult sau mai puțin. Nu e o durere insuportabilă și nu durează o veșnicie. Uneori curge sânge, alteori nu. Depinde.
Sfatul meu e să te relaxezi, să-ți induci singură gândul că e ceva normal, că simți nevoia să faci acest pas alături de el, că aveți 3 ani împreună, că merită și el să-i dăruiești virginitatea ta, că nu faci sex, ci dragoste cu bărbatul pe care îl iubești, că relația va trece la un alt nivel, vă veți apropia și din punct de vedere intim, veți simți plăcere și totul va fi minunat. Nu e nimic traumatizant atât timp cât faci acest pas lângă bărbatul iubit. Primul pas e să-ți induci tu aceste idei, să fii ok din punct de vedere psihic. Apoi puteți trece și la partea fizică, dar nu neglija psihicul. Fii relaxată, calmă, cumpărați un lubrifiant.O șampanie, un petting ca la carte. Nu te grăbi, nu te îmbăta..lasă totul să decurgă liniștit, simte-te bine, ecitată și cel mai important relaxată! Dacă ești stresată, nu te aștepta să te exciți. Gând ești destul de excitată poate încerca să treacă la treabă, dacă nu ești destul de udă folosiți lubrifiantul. Relaxează-te și lasă-l, încet, să te dezvirgineze. Gândește-te că după va fi minunat, e doar o clipă de durere. Zâmbește, și spune că totul va fi bine. Nu te încorda, rămâi mereu relaxată. Cu o pătrundere mai adâncă, te va dezvirgina. Nu te va durea mult, iar după totul va fi ok. Sper să reușiți. Câți ani aveți?
Eu 18 el 29
Multumesc de sfat, ii primul meu iubit. De la 14 ani. El ii un baiat cuminte, ma iubeste il iubesc. Nu ma pot dezvirgina si nu sunt o fata de aia speriata, sunt dansatoare (dansuri orientale), am umbat prin lume o gramada. Dar..nu vrea sa ma forteze
In toate lectiile si antrenamentele de dans nu ai cazut niciodata sa te lovesti si sa doara? Si n-a urmat nici placere.
Largirea canalului vaginal se poate realiza doar prin intinderea inceata dar progresiva a fibrelor musculare din constitutia muschilor circulari ai vaginului. Acest obiectiv se poate obtine/realiza doar prin masturbare zilnica realizabila prin "degetica" la inceput cu 1 deget si ulterior 2 degete iar la nevoie si prin introducerea in mod progresiv a unor jucarii sexuale/obiecte tot mai groase. Doar prin preludiu si folosirea oricaror lubrifianti nu se vor intinde si nu vor deveni elastice fibrele musculare, niciodata si in nici un caz oricat ati incerca. Durerea va ramane la fel de intensa/atroce in cazul in care canalul vaginal este extrem de stramt. In concluzie; masturbare, masturbare si iar masturbare, atata vreme pana cand va fi nevoie. Multa sanatate!
Nu doare atat de rau incat sa va chinuiti doi ani de zile sa te dezvirgineze. Rabda odata durerea produsa si apoi vei vedea ca ai mai vrea sa mai faci sex.
Asta tine de increderea ta in el. La incpeut esti speriata, apoi ar trebui sa iti dai seama ca persoana iubita face asta si sa ai icredere ca totul va fi bine " sa il lasi sa patrunda"... altceva nu cred ca pot sa iti spun, decat sa stai linistita. Durerea nu dureaza mult, e doar pe moment