anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu invat dupa-amiaza si ies de la ore in fiecre zi la 7 jumtate. Cand merg acasa merg cu o colega si 2 baieti ei stau in urma si in ultimul timp unul dintre baieti tot imi pune piedica sta din ce in ce mai aproape de mine cand mergem pe drum.Azi o colega i-a zis colegului ca cica i-am zis eu ei ca el se da la mine el a intrebat-o daca eu il plac si coleg a zis ca da. In seara asta cand m mers aksa el a zis coegei si colegui sa se duca un pic mai incolo si am ramas doar eu cu el si mi-a spus ca cica de unde scot eu chestia asta ca el ma iubeste.(chestie nascocita de colega cred). Mia spus ca el ma place... Cum i-as putea spune ca eu nu il plac intr-un mod mai frumos sa nu il fac sa se simta prost sau nasol...dau FUNDA pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| ToxicPunkgirl999 a răspuns:

Ii poti spune ca colega ta a facut o gluma proasta si ca a incercat sa va combine fara permisiunea ta, dar tu il placi ca pe un prieten bun dar nu poate fi nimic intre voi,, inca'' happy sper sa ajute happy

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nimeni nu te obliga sa te impiedici. Cel mai frumos refuz este de a-i spune baiatului direct, in fata, ca nu este baiatul potrivit pentru tine.

Răspuns utilizator avertizat
| pursisimpluAlex a răspuns:

Spune-i ca daca iti pune piedica nu o sa te indragostesti de ellaughing

| simonarus a răspuns:

Spune_i ca nu e genul tau

| dani701 a răspuns:

Buna! Sa incep:Cred ca ai undeva intre 13-14 ani! si cum zice DomnulCartof asta este trebuie sa mai fie si tristete nu doar fericire. Poti sa ii zici asa pur si simplu. Baiete nu-mi place de tine si nu mai insistahappy ATattongue mare scofalahappy Hai Baftatongue