| dansatoareaDG a întrebat:

Eu la momentul de fata sunt in italia iar prietenul meu e tot aici in italya.peste 2 saptamani pleaca in romania...credeti.ca m-ar putea uita dupa 4 luni, cat am stat impreuna? as dori parerile voastre:*

7 răspunsuri:
| BillyX a răspuns:

Am avut o relatie de 2 ani la distanta + 2 petrecuti impreuna e o nimica toata daca legatura dintre voi este foarte stransa si a.ti stabilit bine ce e de facut si sunteti amandoi de acord si tu esti constienta de situatia voastra prezenta. comunicati cat mai mult, aduceti-va aminte de lucruriile frumoase petrecute impreuna, cate va planuri pentru viitor happy Succes

| dulcykaLy a răspuns:

Depinde de relatia voastra... cat de bine este de sudata. Daca aveti incredere si stiti ca va iubiti. nu ai de ce sa iti faci griji

| mgtow a răspuns:

Daca nu te iubeste cu adevarat te poate uita.

| xButterflyxX a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat, nu nu te va uita.happy

| vάĝàвøήτ a răspuns:

Nu neaprat dar poate sa cunoasca o alta fata si daca se intampla asta n-o sa mai vb cu tinewinking relatiile la distanta nu prea merg deoarece baiatul/fata respectiv/a poate sa gaseasca pe altcineva...

greece12
| greece12 a răspuns:

Sa fii mai sigura pe tine si sa nu faci o regula din a pune raul in fata!
Va merge in Romania, bun.Isi va vedea vechii prieteni,rudele,se va bucura si, cand se va intoarce, tot la tine se va intoarce.Stii bine ca in strainatate,oamenii dragi au o valoare enorma!
Cu alte cuvinte,lasa-l sa plece, ureaza-i distractie placuta si lasa-l pe el sa se nelinisteasca ce vei face tu fara el, singura...
Nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu...depinde cat de mult te iubeste!