Este foarte posibil sa aplice tactica numita: ignora fata si ea va fugi spre tine. El pare constient de sentimentele tale fata de el, e constient ca tu il mai iubesti si tocmai de aceea el te ignora si vorbeste cu celelalte fete ( desi asta nu o face tocmai intentionat sa te tachineasca ). El crede ca tu te vei in otarce la el, si ii va face mare placere cand vede ca tu nu poti ramane fara el, dar el da. De fapt, nici el nu cred ca poate ramane fara tine, avand in vedere ca s-a mai dat la tine, plus faza cu bulgarul ceea ce se pare un gest romantic si dragut. Pana la urma draguto, cand vede ca tu nu cedezi, el sigur va ceda si iti va spune pe fata ca inca te mai iubeste si pe tine. Dar decizia finala tie iti apartine, dupa gesturile lui eu as zice ca inca mai e interesat de tine, dar te lasa pe tine sa faci primul pas, sa-i arati cat de dor iti este de el si ca inca iti mai doresti o relatie cu el. Daca asa e scumpo, nu cred ca ai mai vrea sa fii cu el, cu un asemenea baiat. Parerea mea este ca daca simti ceva puternic pentru acea persoana, de ce sa ocolesti? De ce sa folosesti tactici si alte smecherii decat sa fii sincer? Numai ca s-o tachinezi, s-o faci vezi Doamne sa sufere dupa tine? Eu unul nu sunt de acord cu asemenea metode, cei care fac asa sunt parsivi si nu ar mai trebui sa se minta singuri.
Succes iti doresc draguto, sper sa ai curajul sa-i spui pe fata tot ce simti.
Nu mai bine il uiti tu pe tipul asta.Pe bune cum poti sa-ti irosesti timpul cu o astfel de persoana pentru care practic pari invizibila.
Daca esti frumusica si un pic tupeista, stai fara grija si indrepta-ti privirea catre alt baiat.Viata ta nu se termina cu el sau incepe cu el .si referitor la gesturile lui, sunt puerile(copilaresti).
Concluzia:da-l uitari! si incearca sa gasesti un baiat care sa te merite.
AlexEjmecheru întreabă: